(FOTO) SRBIN NA JELOVNIKU: Bane Ivanović na Suarezovom meniju i na Malti
Foto: Kurir

Hit na Malti

(FOTO) SRBIN NA JELOVNIKU: Bane Ivanović na Suarezovom meniju i na Malti

Fudbal -

Menadžer jednog restorana na plaži u Slijemi dosetio se kako da privuče goste

Zanimljiv fudbalski jelovnik videli smo u jednom restoranu na Malti.

Bar koji se nalazi na samoj gradskoj plaži u Slijemi privlači britanske, italijanske i ruske turiste interesantnim menijem. U jelovniku je tačno 131 jelo, a gotova sva nose ime po nekom od poznatih fudbalera.

Od Srba zastupljen je jedino Branislav Ivanović i to pod brojem 93, u odeljku koji se zove "omiljeni zalogaji Luisa Suareza".

foto: Kurir

Evidentno je da menadžer restorana ili vlasnik odlično poznaju prilike u fudbalu, pa pamte duel Srbina i Urugvajca u okršaju Čelsija i Liverpula pre nekoliko godina u premijer ligi, kada je Suarez ugrizao Ivanovića. Pored kapitena srpske reprezentacije na mediju prgavog napadača Barselone su još Italijan Đorđo Kjelini i Holanđanin Otman Bakal. Ovo su i najskuplja jela u restoranu, a biftek koji se koristi kao "Ivanović" košta 22.90 evra.

foto: Kurir

Od igrača sa bivših YU prostora treba izdvojiti i gril "Stevan Jovetić" od 18.90 evra, kao i rebarca na žaru koja se prodaju pod imenom "Mario Mandžukić" i za njih treba platiti istu cenu.

Zanimljiv je i dečiji meni, gde su jela nazvana po Paolu Dibali, Ibeu, Memfisu Depaju, Kingsliju Komanu i Antoniju Marsijalu, fudbalerima koji stvarno imaju "bejbi fejs".

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track