(VIDEO) LJUJIĆ POTVRDIO ODLIČNU FORMU: Srbin strelac za Žalgiris
Foto: fkzalgiris.lt

Pred kvalifikacije za Ligu šampiona

(VIDEO) LJUJIĆ POTVRDIO ODLIČNU FORMU: Srbin strelac za Žalgiris

Fudbal -

Srpski fudbaler Matija Ljujić nastavio je sa sjajnim igrama u dresu Žalgirisa u sklopu priprema šampiona Litvanije za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Odlični vezista bio je strelac u remiju koji je Žalgiris ostvario u prijateljskom odmeravanju snaga na gostovanju protiv BATE Borisova.

Žalgiris je slavio protiv beloruskog velikana posle boljeg izvođenja penala, pošto je na kraju regularnog dela utakmice bilo 1:1. Upravo za gol koji je šampion Litvanije postigao u prvih 90 minuta zaslužan je Ljujić, koji je prethodno bio asistent i jedan od najzapaženijih igrača Žalgirisa u pobedi nad Geteborgom rezultatom 3:1.

Mladi srpski fudbaler je sjajno primio loptu u šesnaestercu, odmah je reagovao i poslao je pored golmana. Bio je to 29. minut, a BATE je uspeo da se vrati u utakmicu u 74. minutu, kada je gol postigao Kendišas.

Duel sa BATE Borisovim je za Žalgiris bio poslednja provera pred start kvalifikacija za Ligu šampiona naredne nedelje.

Litvanski predstavnik će u drugom kolu igrati protiv Ludogoreca, a u prvoj utakmici, koja je na programu u sredu, biće domaćin. Revanš se igra šest dana kasnije u Bugarskoj.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: fkzalgiris.lt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track