ZVEZDA PREDSTAVILA OSMO POJAČANJE Jovičić već kupio Delije: Verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto
Foto: Crvenazvezdafk.com

Stigao iz amkara

ZVEZDA PREDSTAVILA OSMO POJAČANJE Jovičić već kupio Delije: Verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Amkara Branko Jovičić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crvena zvezda će morati da plati obeštećenje ruskom klubu i to u dve rate u ukupnom iznosu od 500.000 evra.

"Dobili smo još jedno pojačanje. Reč je o Branku Jovičiću koji je u Srbiji igrao za Borac iz Čačka, a dolazi nam iz ruskog Amkara. Rođen je 1993. godine, igra na poziciji zadnjeg veznog. Naše mišljenje je da nam takav profil igrača treba i da ćemo dobiti na brzini i agresivnosti i da će našem timu koristiti u sezonama koje dolaze. Želim mu sve najbolje i da ostvari snove u Crvenoj zvezdi" rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Jovičić se zahvalio čelnicima Crvene zvezda na ukazanom poverenju.

"Ovo je veliki dan u mom životu jer sam potpisao za klub za koji navijam od malena, za jedan od najvećih klubova u Evropi. Daću na svakoj utakmici 100 odsto kako bih opravdao očekivanja, i verujem da će se titula vratiti tamo gde joj je i mesto. U Borcu sam igrao u 4-2-3-1, sistemu, dok sam u Amkaru igrao u raznim sistemima, pa i u 4-4-2, i ništa mi nije strano. Mogu da igram na više pozicija u sredini. Igrao sam čak i krilo. Ima pritiska, Zvezda ne trpi loše rezultate i svaka utakmica se igra na pobedu, ali zato je Zvezda veliki klub i zato sam ovde", rekao je Jovičić i dodao:

"Nije bilo lako zato što sam glavom već bio u Zvezdi. To je moja želja od detinjstva, sve se odužilo ali to je profesionalni život fudbalera. Dok sam igrao u Borcu isto se pisalo o interesovanju Zvezde, ali niko me nije kontaktirao tada. Ostaje za mene neka žal što sam zaobilaznim putem došao na Marakanu, ali to je život. Važno je to da sam u trenažnom procesu. Počeo sam pripreme 11. juna, prošao sam dve faze priprema u Ankaru tako da sam spreman".

Jovičić je osmo pojačanje Zvezde.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track