SUROGAT MAJKA RONALDOVE DECE IMA SPORTSKI GEN: Najbolji fudbaler sveta za blizance platio 140.000 evra?
Foto: Foto: Instagram

Englezi donose ekskluzivnu priču

SUROGAT MAJKA RONALDOVE DECE IMA SPORTSKI GEN: Najbolji fudbaler sveta za blizance platio 140.000 evra?

Fudbal -

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo platio je više od 140.000 evra agenciji koja je obezbedila surogat majku.

Ronaldo je pre nekoliko nedelja objavio da je dobio blizance Matea i Evu, koja mu je rodila surogat majka. On ima još jednog sina Kristijana juniora, koja mu je rodila surogat majka u Kaliforniji.

Španski i engleski mediji iznose neke detalje o rođenju Ronaldove dece. "Dejli mejl" tvrdi da je došao do dokumenata, koji potvrđuju da je Matea i Evu rodila surogat majka.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ????❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Eva i Mateo su navodno rođeni u bolnici u La Mesi gradiću nedaleko od San Dijega. Mateo je rođen prvi, a Eva je na svet došla minut kasnije. Njih je porodila poznata lokalna doktorka Marija Kastiljo.

????❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldova majka Dolores je ranije izjavila da je Kristijano junior rođen u privatnoj bolnici na Floridi, ali engleski list tvrdi da ima dokumentaciju koja tvrdi nešto drugo. I Kristijano junior je rođen u istoj bolnici kao i Eva i Mateo i to 17. juna 2010.

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Američka pravnica koja se bavi pitanjem surogatstva Stefani Kabaljero tvrdi da se agencijama koje se bave ovim postupkom za blizance plaća nešto više od 140.000 evra. Surogat majka dobija oko 40.000 evra.

"Ronaldo je odabrao surogat majku između stotina žena čije su fotografije i biografije bile u dostupne u agenciji. Kako bi dobio sina sportskih gena, Ronaldo je odabrao sportistkinju koja ima latino gene. Ronaldo bi mogao da ima problema ako ova surogat majka jednog dana promeni mišljenje i odluči da se bori za svoje blizance. Surogat majka verovatno nikada neće saznati ko je otac dece zbog poverljivosti celog postupka", rekla je Kabaljero.

Ronaldo je u vezi sa Heorhinom Rodrigez. Pojedini mediji su preneli i da je Heorhina trudna, ali ta vest nije potvrđena.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Jelisaveta u Holivudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track