(KURIR TV) MOJA ERA U PARTIZANU JE ZAVRŠENA: Leonardo posle pobede okačio šokantnu poruku
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

zavrzlama

(KURIR TV) MOJA ERA U PARTIZANU JE ZAVRŠENA: Leonardo posle pobede okačio šokantnu poruku

Fudbal -

Posle pobede nad Budućnošću 2:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaler Partizana Leonardo, koji je uz Uroša Đurđevića bio i strelac gola, je na Instagram postavio fotografiju koja ostavlja dilemu oko njegovog ostabnka u klubu iz Humske.

"Samo želim da kažem ono što mi je na umu, što neko želi da oduzme od mene i da nekom drugom. Volim vas navijači. Znam da ste došli na stadion da me molite da ostanem, volim to, ali žao mi je zbog svega, danas se završava moja era ovde. Moram samo da vam kažem da mi novac nikada nije bio na prvom mestu, ni kao igrači, niti u životu. Zahvalan sam bogu što mi je dao ovakvu radost i omogućio mi da uveseljavam ove ljude. Volim vas Grobari do kraja", poručio je Leonardo.

foto: Instagram

Brazilac je posle gola otrčao ka jugu sa majicom na kojoj je pisalo:

"Ovde sam samo zbog vas", što je bilo upućeno Grobarima, dok je pokazujući prstom ka loži sa upravom sočno opsovao.

Brazilac je posle meča bio još oštriji

"Pretili su mi na Instagramu da će da me ubiju. Došao sam zbog njih i odigrao ovu utakmicu. Ostao sam u klubu zbog ljubavi prema njima i Partizanu. Novac nije najvažniji, fudbal nije samo biznis, to je ljubav, pare će da dođu. Nikad mi nisu bile bitne, a pričaju kako "Leo hoće ovo, Leo hoće ono". To nije istina, moje srce plače zbog toga, igram zbog navijača", rekao je emotivni Brazilac.

Već nedeljama se spekuliše o njegovom odlasku iz Humske, na pripreme je kasnio više od dve nedelje, pa se spekulisalo da ne želi da igra.

"Morate pitati ljude iz kluba da li ostajem. Ja znam šta želim, pitanje je šta oni žele. Samo je potrebno da pričaju sa mnom, a ne sa drugim ljudima. Ja sam uvek iskren, volim ovaj klub, navijače, želim da pobeđujemo u Evropi, da se borimo za Ligu šampiona. Ako oni pred novinarima kažu šta je problem i šta su pričali sa mnom, i ako slažu, onda ću ja da kažem sve iskreno", zaključio je Leonardo.

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: partizan.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track