ISPLIVALI NOVI DETALJI O ROĐENJU DECE ZVEZDE REALA: Ronaldo koristi zamrznute embrione da bi napravio svoje savršene verzije?
Foto: EPA

istina izašla na videlo

ISPLIVALI NOVI DETALJI O ROĐENJU DECE ZVEZDE REALA: Ronaldo koristi zamrznute embrione da bi napravio svoje savršene verzije?

Fudbal -

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nedavno je dobio blizance Matea i Evu, a isplivali su novi detalji o njegovoj deci.

Ronaldo je pre nekoliko nedelja objavio da je dobio blizance Matea i Evu, koja mu je rodila surogat majka. On ima još jednog sina Kristijana juniora, koja mu je, takođe, rodila surogat majka u Kaliforniji. Eva i Mateo su navodno rođeni u bolnici u La Mesi gradiću nedaleko od San Dijega. Mateo je rođen prvi, a Eva je na svet došla minut kasnije. Njih je porodila poznata lokalna doktorka Marija Kastiljo.

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Britanski mediji su otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu. Oni su došli do dokumenata u kojima se vidi da je bilo reč o surogat trudnoće, ali se ne vidi ime majke.

"Ronaldo je odabrao surogat majku između stotina žena čije su fotografije i biografije bile u dostupne u agenciji. On bi mogao da ima problema ako ova surogat majka jednog dana promeni mišljenje i odluči da se bori za svoje blizance. Surogat majka verovatno nikada neće saznati ko je otac dece zbog poverljivosti celog postupka", navode mediji.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ????❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

U Kaliforniji, agenciji se samo plati 140.000 evra za blizance, od čega 40.000 evra ide majci. Ronaldo je mogao da odabere donorku jajašca (koja obično prima oko 7.000 evra) između stotina žena čije su fotografije i podaci iz biografija navedeni na internet stranici agencije. Budući da je jasno da je Ronaldo hteo decu koja liče na njega, ili kako je jednom izjavio "koja će nositi njegove fudbalerske gene", odabrao je slične, sportske tipove žena koje su Latinoamerikanke.

Pojedini njegovi prijatelji su se pitali zašto Ronaldo nema decu sa nekom od atraktivnih devojaka sa kojima je bio u vezi. Britanski listovi navode da se najverovatnije radi o traumama iz detinjstva. On je kao najmlađi od četvoro dece odrastao u siromaštvu, živeći u bednoj kući sa zidovima punim azbesta. Njegov otac je postao alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi, a njegova majka je u strahu da neće imati dovoljno novca da brine za još jedno dete navodno popila napitak koji je trebalo da izazove pobačaj Ronalda dok je bio u stomaku.

Lovely moments????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Njegova majka Dolores je progovorila i o griži savesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Đule bez Le?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track