OLAKŠAN POSAO PARTIZANU: Budućnost suspendovala najboljeg igrača
Foto: Luka Zeković/Vijesti/FK Budućnost

NEMIRI U PODGORIČKOM KLUBU

OLAKŠAN POSAO PARTIZANU: Budućnost suspendovala najboljeg igrača

Fudbal -

Fudbalski klub Budućnost pokrenuo je disciplinski postupak i suspendovao igrača Radomira Đalovića, saopštio je danas podgoriički klub.

U saopštenju Budućnosti se navodi da je Đalović na dan utakmice s Partizanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona "odbio da izvrši radne zadatke koje mu je poverio šef stručnog štaba Dragan Kažić, na način što je saopštio treneru da ne može da igra na utakmici".

"Sve se odigralo nakon saznanja da Đalović, najverovatnije, neće biti u startnoj postavi, to jest da će meč početi sa klupe za rezervne igrače", navodi se u saopštenju, prenose Vijesti.

Budućnost je, kako se dodaje, zbog toga pokrenula disciplinski postupak protiv Đalovića, na osnovu pravilnika o materijalnoj i disciplinskoj odgovornosti igrača.

"Odluku o odgovornosti igrača zbog navedenog prekršaja će doneti disciplinska komisija u predvidjenom roku. Do donošenja konačne odluke disciplinske komisije, igrač je suspendovan u izvršenju svojih radnih zadataka", piše u saopštenju.

Budućnost, kako se navodi, insistira na "profesionalnom i ugovorm definisanom odnosu svih svojih igrača prema interesima kluba, kao i da ni jedan igrač ili pojedinac ne može biti iznad interesa kluba".

Fudbaleri Budućnosti izgubili su sinoć u Beogradu od Partizana sa 0:2 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Kažić je sinoć posle meča rekao da ne računa na Đalovića za revanš koji se igra narednog utorka u Podgorici.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Đule bez Le?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track