ALAN SE NAMEĆE ĐUKIĆU: Prvi gol Leonardovog brata za Partizan
Foto: FK Partizan

GOLEADA U ZEMUNELU

ALAN SE NAMEĆE ĐUKIĆU: Prvi gol Leonardovog brata za Partizan

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Teleoptika igrali su 4:4 (1:3) u prijateljskoj utakmici u "Zemunelu".

Trener crno-belih Miroslav Đukić ukazao je šansu igračima koji nisu igrali protiv Budućnosti prošlog utorka.

Jovanović je doveo Partizan u vođstvo već u 5. minutu, Vlahović je režirao preokret pogocima u 14. i 20, a Đurić se u 32. pobrinuo da "mlađi brat" na odmor ode sa ubedljivom prednošću - 3:1.

Međutim, u nastavku Jovanović je sa još dva gola u 50. i 67. (iz penala) doveo crno-bele do izjednačenja, a Alan Da Silva Souza doneo je Partizanu prednost u 70. minutu - 4:3.

Međutim, samo minut kasnije Đilas je izjednačio i postavio konačan rezultat.

Inače, Alan je Leonardov pet godina stariji brat koji je na probi u Partizanu. U karijeri je igrao za Metalurg iz Donjecka, Stal, Arsenal iz Kijeva i Bukovinu u Ukrajini, Ergotelis u Grčkoj i Valetu i Balzan na Malti.

Svojevremeno je čak bio na probi u Barseloni!

Partizan: Stevanović Nemanja (od 46. Jovičić), Radin, Marković, Miletić, Šehović, Jevtović, Marjanović, Đuričković, Pantić, Alan Da Silva Souza, Jovanović.

Teleoptik: Popović, Cucin, Čubrilo (od 18′ Islamović), F. Čermelj, Vranjanin, Begović, Đurić, Đilas, Vlahović, Nišić, Birmančević. Igrali su od 46. minuta: Trnić, Vlalukin (izašao zbog povrede u 57′), Islamović, Šiškov, Krstić, Ilić, Vujanić, L. Čermelj, Jovanović, Đilas i Vlahović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vruće kuglice i kod UEFA ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track