ĐUKIĆ ISKREN: Ovo nije Partizan kakav hoću, mora bolje protiv Olimpijakosa
Foto: FK Partizan

POSLE MEČA U PODGORICI

ĐUKIĆ ISKREN: Ovo nije Partizan kakav hoću, mora bolje protiv Olimpijakosa

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da mu se mnoge stvari iz večerašnjeg meča protiv Budućnosti ne dopadaju, ali da je najvažnije da su crno-beli prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ima mnogo stvari koje mi se ne sviđaju, danas ovo nije bio Partizan kakav želimo da bude. Ali, mi ćemo to popravljati, najbitnije da smo prošli dalje u sledeće kolo", rekao je Đukić za Arenu sport posle meča.

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Podgorici sa ekipom Budućnosti odigrali 0:0. Crno-beli su u prvom meču drugog kola odigranom pre nedelju dana pobedili sa 2:0.

"Nismo imali dobar stav, nismo dobro ušli u utakmicu... Moramo da budemo mnogo agresivniji, mnogo čvršći, pa tek onda da pričamo o finesama fudbalskim", rekao je Đukić na konferenciji za novinare posle meča.

Šampiona Srbije u trećem kolu kvalifikacija očekuju dueli protiv grčkog Olimpijakosa. Prvi meč je na programu naredne nedelje.

"Radi se o velikom protivniku, pravoj ekipi, moraćemo da budemo mnogo bolji ako želimo da prodjemo", rekao je Đukić.

I fudbaler Partizana Marko Janković se složio sa trenerom da ekipa iz Humske nije odigrala kako može.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Budućnost je krenula na naš gol svim snagama. U nekim trenucima su bili mnogo bolji od nas. Loše smo ušli u meč, loše smo stajali... Nije baš najbolje, kao što mi znamo, kao što možemo da igramo, ali najbitnije je da smo prošli i da nije bilo nikakvih incidenata", rekao je Janković za Arenu sport.

Trener Budućnosti Dragan Kažić rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Zadovoljan sam igrom svoje ekipe. I sad sam im rekao da sam ponosan što sam večeras bio deo ove ekipe i njihov trener jer su odigrali muški, čvrsto, pošteno... Nismo razočarali, bili smo takmac Partizanu", rekao je Kažić.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track