NEKA GRMI MARAKANA: Zvezda večeras dočekuje Irtiš (20.30)
Foto: Beta

LIGA EVROPE

NEKA GRMI MARAKANA: Zvezda večeras dočekuje Irtiš (20.30)

Fudbal -

Iako već imaju rezultat koji ih vodi u treće kolo kvalifikacija (1:1), crveno-beli žele da pobedom pred svojim navijačima najave meč sa Spartom iz Praga (27. jul i 3. avgust)

Ako smo tim, moramo da pobedimo, reče suštinu Vujadin Savić posle žreba kvalifikacija za Ligu Evrope. I zaista, ako u dva meča ne mogu jednom da pobede Irtiš, onda crveno-beli i ne zaslužuju plasman u treće kolo. Posle 1:1 u Kazahstanu, večeras od 20.30 je revanš u Beogradu, pa tako - Zvezdo, sad se pokaži!

Na Marakani vlada optimizam, svi su složni da srpski vicešampion mora da savlada kazahstanski klub iako teoretski i 0:0 vodi u narednu rundu.

Bez prava na grešku

- Maksimalno smo se pripremali ovih sedam dana za taj meč. Atmosfera u ekipi je jako dobra, igrači su motivisani, u glavi im je samo utakmica u koju ulazimo kao da je prva, a ne revanš - rekao je Vladan Milojević.

Treneru Zvezde nikako se nije dopalo to što je njegov tim primio gol u poslednjem minutu prve utakmice.

Osećamo podršku

- Napravili smo grešku u 90. minutu, to su detalji koji se dešavaju. Važan je psihološki momenat, želim samopouzdanje, a to dolazi s rezultatima. Naše je da vežbamo i da analiziramo - istakao je Milojević, koji očekuje podršku s tribina:

- Mi cenimo i volimo gde god da su naši navijači smešteni, osećamo energiju - jasan je mladi trener crveno-belih.

foto: Filip Plavčić

U skladu s kaznom UEFA

DELIJE NA JUGU

Sever Marakane večeras će biti prazan u skladu s kaznom UEFA, koja je stavila katanac na ovu tribinu zbog uvredljivih poruka Delija na meču s Florijanom. Iz tog razloga najvatreniji navijači Zvezde biće smešteni na jugu, a u planu je i nova scenografija u njihovoj režiji.

Kurir / Goran Anđelković

Foto: Beta, Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Suma već oborio jedan rekord u Partizanu! Nisu pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track