SUPERLIGAŠKA TRKA SE NASTAVLJA: Partizan dočekuje Javor, Zvezda na Banjici
Foto: Profimedia

2.KOLO SLS

SUPERLIGAŠKA TRKA SE NASTAVLJA: Partizan dočekuje Javor, Zvezda na Banjici

Fudbal -

Utakmicama drugog kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, Partizan dočekuje Javor, dok Crvena zvezda ide u goste Radu.

Šampion Srbije, ekipa Partizana sutra od 19.00 dočekuje Javor u Humskoj. Tradicija je na strani crno-belih, ali izabranici Miroslava Djukića u taj duel ulaze posle poraza i teške utakmice protiv Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa treba videti da li će se to odraziti na meč u domaćem prvenstvu.

Ekipa Partizana je u prvom kolu Super lige odigrala dobar meč protiv Mačve i slavila sa ubedljivih 6:1, a novu sezonu pobedom je počeo i Javor koji je bio bolji od Borca sa 1:0.

Poslednji meč u okviru drugog kola u nedelju od 19.00 igra se na Banjici gde domaći Rad dočekuje Crvenu zvezdu.

Kao i u slučaju Javora, i Rad će pokušati da iskoristi umor crveno-belih posle meča protiv Sparte u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali za razliku od Partizana vicešampion Srbije predstojeć duel dočekuje u boljem raspoloženju.

Rad je u prvom kolu odigrao nerešeno 2:2 protiv Napretka u Kruševcu, dok je Zvezda na svom terenu slavila protiv niškog Radničkog sa 3:0.

Fudbaleri Mačve će sutra od 17.00 u prvom meču drugog kola dočekati ekipu Zemuna. Biće to duel novih superligaša, odnosno timova koju su prošle sezone u Prvoj ligi Srbije pokazali najviše. Mačva je sezonu počela porazom u Humskoj, dok je Zemun odigrao nerešeno 1:1 s ekipom Mladosti u Lučanima.

Prvi meč drugog kola Super lige Srbije trebalo je da se igra večeras u Nišu izmedju Radničkog i Mladosti, ali je otkazan zbog oštećenja podzemnog strujnog kabla na Čairu koji bi mogao da ugrozi bezbednost gledalaca. Taj meč će biti odigran 23. avgusta.

Parovi 2. kola Super lige Srbije

Subota:

Mačva - Zemun (17.00)

Bačka - Voždovac (18.00)

Partizan - Javor (19.00)

Borac - Spartak (20.00)

Čukarički - Napredak (20.00)

Radnik - Vojvodina (20.00)

Nedelja:

Rad - Crvena zvezda (19.00)

kurir.rs / Beta

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Oni će istrčati na teren protiv Sparte

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track