(VIDEO) GOLEADA! Barselona bolja od Reala, Pike postavio konačan rezultat El klasika
Foto: EPA Edu Bayer

DOBAR MEČ

(VIDEO) GOLEADA! Barselona bolja od Reala, Pike postavio konačan rezultat El klasika

Fudbal -

Prvi ovosezonski 'el klasiko' pripao je fudbalerima Barselone koji su slavili nad Real Madridom sa 3:2 u meču odigranom u Majamiju u okviru Međunarodnog kupa šampiona.

Barsa i Real potrudili su se da ne razočaraju 66.000 navijača na 'Hard Rock' stadionu u Majami Gardenu, priredivši im pravi spektakl u okviru Internacionalnog Kupa Šampiona vredan trofeja.

Izvrsna igra Barselone u Majamiju donela joj je 2:0 u uvodnih sedam minuta, jer je najpre Mesi, posle solo-prodora i srećnog odbitka, pogodio mrežu koju je čuvao Navas, a onda sa ivice kaznenog prostora i Raktić, na asistenciju Nejmara koji je na ovom meču propustio nekoliko sjajnih prilika.

Međutim, usledio je ekspresan odgovor prvaka Evrope, pošto je Mateo Kovačić lepim udarcem sa dvadesetak metara, u 14. minutu, prepolovio zaostatak 'kraljevskog kluba'.

Tada je Real polako preuzimao kontrolu, da bi izjednačenje pred odlazak na odmor doneo Marko Asensio u 36, posle proigravanja strelca prvog pogotka.

Konačan rezultat postavio je Pike posle pet minuta igre u nastavku, pošto je ostao usamljen na ivici peterca posle centaršuta Nejmara.

kurir.rs / kurir sport

foto: EPA Edu Bayer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track