Balotetli se ne boji Engleza
Foto: BETA

Italija i Engleska zatvaraju četvrtfinale EURA

Balotetli se ne boji Engleza

Fudbal -
Fudbalska reprezentacija Italije nije se sastajala sa Engleskom na velikim takmičenjima 22 godine

Fudbalska reprezentacija Italije nije se sastajala sa Engleskom na velikim takmičenjima 22 godine i zbog toga vlada veliko interesovanje za njihov susret, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Zanimljiv uvod u poslednji meč četvrtfinala na prvenstvu Evrope, koji se igra od 20.45 dao je italijanski fudbaler Mario Baloteli.

"Koga se bojim od Engleza? Baš nikoga! ispalio je Baloteli koji se osvrnuo na i na klupske kolege i na novinare."Biće zanimljivo igrati protiv saigrača iz Sitija jer se odlično poznajemo. Moglo bi da bude burno pred golom Džo Harta", rekao je Baloteli za koga je golman Engleske konsttaovao da može da u svakom trenutku reši meč, ali i da bude isključen.

Što se kritika tiče, Mario kaže.

"Na kritike sam se navikao. Za sve i svašta me kritikuju, a ja samo igram fudbal. Ponosan sam što sam prvi put na velikom takmičenju i što sam u nacionalnom dresu. Već sam nešto ostvario, ali hoću da ostavim još veći trag nego do sad. I ja i Italija", rekao je Petar Pan svetskog fudbala.Italija i Engleska nisu nikad igrale meč u eliminacionoj fazi, ali su se sastale u meču za treće mesto 1990. godine na Svetskom prvenstvu. Tada je Italija pobedila kao domaćin sa 2:1 u Bariju. Italija ima devet pobeda, Engleska sedam, a šest puta je bilo nerešeno. Gol razlika je na strani Engleske, koja je postigla 28 pogodaka, "azuri" imaju dva manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track