OFANZIVA U ATINI: Đukić i Vulićević tvrde da će Partizan napasti Olimpijakos
Foto: Partizan.rs

NEMA DRUGE

OFANZIVA U ATINI: Đukić i Vulićević tvrde da će Partizan napasti Olimpijakos

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić i kapiten Mirosalav Vulićević istali su u Atini da će bez obzira na poraz 1:3 u Beogradu u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona nastojati da igraju dobar napadaći fudbal.

- Partizan će na "Karaiskakisu" da igra kao u Beogradu, ofanzivno, s ciljem da dominira i traži pobedu - poručio je Đukić u Atini.

Đukić je ovog leta bio kandidat za trenera Olimpijakosa, pre nego što je doveden Besnik Hasi, pa je grčke novinare zanimalo šta misli o tome.

- To je za mene čast, jer je Olimpijakos veliki klub. Ipak, sad sam u Partizanu i daću sve od sebe da moj tim prođe u naredno kolo - istakao je Miroslav Đukić.

Vulićević je bio krajnje objektivan.

"Nema šta, Olimpijakos je veliki klub, ali to što je van terena ne sme i neće uticati u sredu. Za nas je najbitniji teren. Nismo došli ovde da razgledamo svlačionice, da me neko ne shvati pogrešno, nego da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu. Čeka nas velika utakmica, imamo zaostatak, svesni smo gde smo grešili u prvoj utakmici, a mogu da obećam da smo ovde došli da skupo prodamo kožu", smireno je odgovorio Vulićević.

Grčke kolege zanimalo je šta mu je poručio je Jagoš Vuković, novi štoper Olimpijakosa i Vulićevićev saigrač iz vremena u Vojvodini.

"Kratko smo se videli u Beogradu, samo nam je preneo da nas čeka vruća atmosfera kao njih na našem stadionu. Teme o kojima smo razgovarali više su se ticale onoga van fudbala", dodao je Miroslav Vulićević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako je Zvezda ovog leta zaradila 8,5 miliona evra?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track