ILIEV ZADOVOLJAN: Bili smo moćni, ali falilo nam je sreće
Foto: Partizan.rs, Dragan Kadić

DOMINIRALI U ATINI

ILIEV ZADOVOLJAN: Bili smo moćni, ali falilo nam je sreće

Fudbal -

Ponosan sam na ekipu i trenera Miroslava Đukića, bili smo bolji u 180 minuta igre, rekao je Ivica Iliev

Iako su fudbaleri Partizana u dve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisani od grčkog Olimpijakosa, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev ističe da je ponosan na svoje igrače i da je zadovoljan u kakvu ekipu izrasta ova generacija prvotimaca iz Humske.

- Ponosan sam na ekipu i trenera Miroslava Đukića jer smo bili bolji u 180 minuta igre, a od pet primljenih golova bar tri smo poklonili rivalu. Voleo bih da me neko ispravi, ali od 1992. godine, ne sećam se da je jedan naš klub igrao protiv ovako zvučnog protivnika i bio toliko dominantan. Bili smo moćniji od moćnog protivnika - kaže Iliev i nastavlja:

- U fudbalu sve zavisi od žreba i sreće. Izvukli smo najjačeg mogućeg protivnika i nadigrali ga, ali nismo prošli, baš kao što je to bio slučaj s Zaglebjem prošle godine. Prema tome, za mene nije važno da li ćemo na današnjem žrebu za Ligu Evrope (13.00) biti nosioci ili ne, jer to ne garantuje dobijanje lakih rivala, ali smo, s druge strane, pokazali da možemo sa svima da igramo i da nam samo nedostaje iskustvo ovako velikih mečeva.

Kurir / K. R.

Foto: Partizan.rs, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track