NIKOLIĆ NIJE ŽELEO BIVŠI KLUB ZA RIVALA: Volimo Partizan i Grobari vole nas
Foto: Dado Đilas

POMEŠANA OSEĆANJA

NIKOLIĆ NIJE ŽELEO BIVŠI KLUB ZA RIVALA: Volimo Partizan i Grobari vole nas

Fudbal -

Trener mađarskog Videotona Marko Nikolić rekao je da nije želeo da se njegova ekipa sastane sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu Evropa i da su mu osećanja posle današnjeg žreba pomešana.

"Biću iskren, nisam želeo da se sastanemo sa Partizanom i osećanja su mi sada pomešana. Nije tajna da sam imao lepe momente dok sam bio na klupi Partizana i da sam sa tim klubom napravio uspeh. Takođe, imam odličan odnos sa navijačima Partizana. Utakmice sa Partizanom će biti posebne za mene, ali isto tako i za Radoja Smiljanića, Gorana Basarića koji su takođe radili u Partizanu. Tu su i dvojica igrača Danko Lazović i Marko Šćepović, bivši članovi Partizana. Volimo Partizan i njegovi navijači vole nas", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Prvi meč je na programu 17. avgusta u Beogradu, a revanš u Sekešfehervaru sedam dana kasnije.

"Sudbina nas je spojila i neće biti lako sedeti na klupi namenjenoj za goste posle svega što smo zajedno ostvarili. Dobro je što bar ne moram da izađem na teren i igram utakmicu", kazao je trener Videotona.

On je ocenio da obe ekipe imaju jednake šanse za prolaz u grupnu fazu Lige Evropa.

"Sigurno je da će navijači imati prilike da vide dve jako zanimljive utakmice. Imamo šansu i želimo da se nadjemo u grupnoj fazi Lige Evrope jer je to naš san. Obema ekipama dajem 50 odsto šansi za prolaz. Oba tima su sposobna da prikažu kvalitetne partije", zaključio je Nikolić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO.

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto Partizan mora da se zahvali Zvezdanu Terziću?

(Beta, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track