ĐUKIĆ OBJASNIO POBEDU U SUBOTICI: Obučeš kombinezon, uzmeš ašov i odradiš posao
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

ORIGINALNO

ĐUKIĆ OBJASNIO POBEDU U SUBOTICI: Obučeš kombinezon, uzmeš ašov i odradiš posao

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je današnja utakmica protiv Spartaka bila izuzetno teška, ali da je njegova ekipa uspela da "odradi posao" i dodje do pobede.

"Čestitam Spartaku na odličnoj igri, bila je ovo jedna teška utakmica. Nije bilo previše lepote, ali je bilo mnogo rada, posla, taktički dobre postavke... Čestitam mojoj ekipi koja je odradila posao. Jednostavno dođu takve utakmice, pogotovo posle Lige šampiona, kada moraš da uzmeš kombinezon i ašov u ruke i odradiš posao", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Partizan je danas u Subotici pobedio Spartak sa 1:0 u trećem kolu Super lige Srbije i tako zadržao maksimalan učinak u domaćem prvenstvu.

"Protivnik je bio izuzetno težak, nije nam dozvolio da igramo, ali, ponavljam, mi smo odradili posao. To je put kojim ekipa treba da ide", rekao je Đukić.

Novinara mađarske televizije interesovalo je šta Đukić misli o narednom protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evropa - Videotonu.

"Ima još mnogo do te utakmice. Mislim da će dvomeč biti težak, ali izjednačen i neizvestan. Uradićemo sve da prodjemo dalje. Najviše vodim brigu o svom timu i kako ćemo mi igrati, a manje o protivniku čiju ćemu igru za dva dana u potpunosti znati", rekao je Đukić.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović rekao je da su crno-beli pokazali kvalitet i da su nezasluženo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Partizan je pokazao da je jedna veoma ozbiljna ekipa i slobodno može da se kaže da su ispali od slabije ekipe u Ligi šampiona. Čestitam i svojim igračima na uloženom trudu, svi znaju šta znači ime Partizana. Moj tim je ubedljivo najmladji u Super ligi i danas je pružio dostojan otpor. Idemo dalje, moramo da se okrenemo sledećoj utakmici", rekao je Veselinović i zahvalio publici što je na stadion došla u velikom broju.

(Beta, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track