Karneval: Šareno ludilo u Donjecku!

Huligani konačno posustali

Karneval: Šareno ludilo u Donjecku!

Fudbal -
Karnevalska atmosfera vladala na Donbas areni tokom meča četvrtfinala EP između Španije i Francuske

Plavo-belo-crveno-žuto.Otkako su se huligani razišli kućama ili otišli na jednomesečni obilazak poljskih zatvora, na tribinama stadiona u gradovima domaćina Evropskog prvenstva vlada opuštena, karnevalska atmosfera. Tako je bilo i preksinoć, na četvrtfinalnoj utakmici između Španije i Francuske, koju je aktuelni evropski i svetski šampion rešio u svoju korist rezultatom 2:0 zahvaljujući pogocima Ćavija Alonsa.Međutim, poraz nije preterano uticao na navijače „trikolora“. Pred početak meča atmosferu na Donbas areni podgrejale su čirlidersice. Čim je sudija Ricoli označio početak, krenula je fešta. Fanovi Francuske, ofarbani u boje svoje državne zastave, ludo su se provodili, a pripadnice lepšeg pola nisu se ustručavale da pokažu svoje atribute. Francuskinje su tugu zbog primljenog gola lečile poljupcima s navijačima „crvene furije“, a oni su to, poput pravih džentlmena, oberučke prihvatili.Kad se završio jedan od najvećih derbija u evropskom fudbalu, na scenu su stupili Španci, ali i Špankinje. Navijači obučeni kao toreadori i matadori trijumfalno su defilovali oko stadiona, dok su njihove polugole sunarodnice skakale od sreće, dok se na njima sve treslo.

Više sreće drugi put
Više sreće drugi put

Navijali i gejevi!Pre početka meča na Donbas areni u Donjecku, u blizini glavne kapije pojavila su se dva homoseksualca. To ne bi bilo čudno da njih dvojica nisu iz Francuske i Španije, a već nekoliko godina zajedno žive na neutralnom terenu, u Nemačkoj.

Za ovu dvojicu gejeva rezultat je bio u drugom planu jer je reprezentacija jednog od njih sigurno prošla u polufinale još pre početka meča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track