BOAĆI ZALUDEO NEMCE: Bundesligaši se otimaju za napadača Crvene zvezde
Foto: Nebojša Mandić

TOP-IGRAČ

BOAĆI ZALUDEO NEMCE: Bundesligaši se otimaju za napadača Crvene zvezde

Fudbal -

Hofenhajm i Hanover ponudili sedam miliona za centarfora Crvene zvezde, uprava kluba odbila ponudu

Hofenhajm i Hanover opasno su zagrizli za napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija. Kako Kurir saznaje, nemački bundesligaši spremni su da izdvoje čak sedam miliona evra za sjajnog napadača iz Gane!

Centarfor, koji je ovog leta postao 100 odsto igrač u vlasništvu Crvene zvezde nakon bankrota Latine, mogao bi da do kraja prelaznog roka u velikom stilu napusti Beograd. Izuzetne partije koje pruža u crveno-belom dresu, kao i golgeterski učinak nisu prošli nezapaženo u Evropi. Skauti Hofenhajma mesecima prate Ričmonda Boaćija, a poslednjih mesec dana pridružili su im se i posmatrači iz još jednog nemačkog kluba - Hanovera. Ni moskovska Lokomotiva nije ravnodušna, jer Rusi mogu najviše da plate.

Cena za slobodu Ričmonda Boaćija nije mala za naše prilike. Generalni direktor Zvezdan Terzić svestan je da u klubu ima zlatnu koku i da će cena napadaču da raste iz dana u dan, posebno ukoliko Crvena zvezda preskoči Krasnodar i plasira se u Ligu Evrope. To znači da bi Boaći mogao da napusti Ljutice Bogdana samo uz dvostruku brojku, jer sedam miliona evra, koliko nude nemački klubovi, nije dovoljno za transfer.

Ričmond Boaći je objasnio da mu prija život u Beogradu:

- Uvek je lepo biti u timu gde svi radite zajedno i imate istu viziju. Osećam se odlično pored svojih saigrača na terenu, ni u jednoj ekipi se nisam tako dobro uklopio. Nadam se da je ovo samo početak duge i uspešne sezone u kojoj ću svojim golovima pomoći ekipi da na kraju slavimo osvajanje šampionske titule.

foto: Profimedia

Nema kupovine

ŠANSA ZA PEŠIĆA I KLINCE

Ako Ričmond Boaći do kraja avgusta napusti Crvenu zvezdu, klub neće kupovati novog napadača. Šansu bi trebalo da dobije produktivni Aleksandar Pešić, a uz njega bi priliku dobijali mladi igrači Vanja Vučićević i Dejan Joveljić. Brazilac Rikardinjo bi u tom slučaju bio prekomandovan u napad, kao lagani i brzonogi napadač.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NA POBEDU U KRASNODAR: Delije ohrabrile fudbalere Zvezde pred put u Rusiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track