MUKE ZA PARTIZAN: Bez Đuke na Vošu?
Foto: Beta

SUPERLIGA PARTIZAN IGRA DERBI U NOVOM SADU

MUKE ZA PARTIZAN: Bez Đuke na Vošu?

Fudbal -

Najbolji napadač Uroš Đurđević neizvestan zbog povrede, a posle poraza od Voždovca crno-beli nemaju pravo na grešku u utakmici protiv Vojvodine

Vojvodina i Partizan odigraće danas (19.00) derbi petog kola Superlige, a glavobolju crno-belima stvara otečeno koleno Uroša Đurđevića.

Trener tima iz Humske Miroslav Đukić veruje da njegov tim može psihički da prebrodi poraz od Voždovca (1:3) od četvrtka i uzdignute glave se vrati iz Novog Sada.

- Psihički je teško spremiti ekipu i bitno je da igrači vrate samopouzdanje. Verujem da će momci pružiti maksimum, dati sve od sebe i odigrati dobru utakmicu - poručio je Đukić, koji neće moći da računa na povređenog Kosovića, dok je Đurđević pod znakom pitanja:

- Videćemo da li je Đuka sposoban da u Novom Sadu bude s nama. Kosovića smo izgubili na 15 dana. Zadovoljan sam jer njegova povreda nije ozbiljna onako kako smo u početku mislili.

foto: Instagram

Nenad Vanić, trener Vojvodine, tvrdi da njegova ekipa protiv Partizana treba da igra hrabro.

- Nećemo dozvoliti da je na našem stadionu bilo ko u prednosti u odnosu na nas, pa čak ni Partizan, prema kojem gajim veliki respekt. Iako su poraženi od Voždovca, to nije ekipa koja gubi u kontinuitetu. Ovo nam je prilika da se odmerimo, vidimo gde smo u odnosu na jakog rivala i da procenimo naše mogućnosti i kvalitet. Nadam se da ćemo iskoristiti ovu lepu seriju i odigrati meč na visokom nivou, to jest da ćemo pobediti - poručio je Vanić.

Riječanin

POTPISAO SOLOMON

Nigerijac Teofilus Solomon (21) zadužio je i zvanično opremu Partizana i preuzeo dres s brojem 17. Dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Rijeke, za koju nije igrao.

- Teško je objasniti koliko sam srećan i počastvovan što sam došao ovde. Nisam mnogo znao o klubu, ali sam otišao na Gugl, uverio se da je Partizan veliki i da je najbolje rešenje za mene. Zato mi je drago što sam došao - rekao je Solomon.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Beta, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako Milojević sluđuje Krasnodar?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track