(VIDEO) RONALDO ŽESTOKO KAŽNJEN: Portugalac nasrnuo na sudiju i dobio dugu suspenziju!
Foto: Fonet AP

PORTUGALAC JE MALO NERVOZAN

(VIDEO) RONALDO ŽESTOKO KAŽNJEN: Portugalac nasrnuo na sudiju i dobio dugu suspenziju!

Fudbal -

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo kažnjen je sa pet utakmica suspenzije zbog guranja sudije na prvoj utakmici Superkupa Španije protiv Barselone, odlučila je Disciplinska komisija FS Španije.

Njemu je pretila suspenzija između četiri i 12 utakmica jer je pošto je dobio drugi žuti karton, zbog simuliranja penala, odgurnuo glavnog sudiju, samo nekoliko minuta nakon što je postigao fantastican pogodak i dobio prvi žuti zbog skidanja dresa.

Ronaldo će propustiti revanš sa Barselonom i četiri utakmice na startu Primere, protiv Deportiva, Valensije, Sosijedada i Levantea.

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Barselonu na stadionu Kamp nou sa 3:1, u prvoj utakmici Super kupa Španije.

Real je vodio od 50. minuta autogolom Đerara Pikea, a u 70. je izjednačio Lionel Mesi iz penala. Madridski klub je ponovo poveo samo tri minuta kasnije pogotkom Kristijana Ronalda, koji je ušao u igru u 58. minutu. Ronaldo je posle gola dobio žuti karton, a dva minuta kasnije i drugi zbog simuliranja, zbog čega je isključen i neće nastupiti u revanšu. Real je u 90. minutu stekao veliku prednost pred revanš, lepim golom rezerviste Marka Asensija. Revanš će se igrati 16. avgusta na stadionu "Santjago Bernabeu" u Madridu.

kurir.rs / kurir sport

foto: Fonet AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Devojčice udarile šamar promoterima mržnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track