POSEBNI NE PRESTAJE DA HVALI SRBINA: Matić je taj koji je poseban!
Foto: Reuters

MURINJO PREZADOVOLJAN NEMANJINOM IGROM

POSEBNI NE PRESTAJE DA HVALI SRBINA: Matić je taj koji je poseban!

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo nije krio oduševljenje partijom srpskog fudbalera Nemanje Matića u pobedi nad Vest Hemom (4:0) u Premijer ligi.

U pobedi Junajteda dvostruki strelac bio je napadač Romelu Lukaku, koji je golove dao u 33. i 53. minutu, a pogotke su još postigli Antoni Marsijal u 87. i Pol Pogba u 90.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić igrao je celu utakmicu za Mančester junajted.

Na konferenciji za medije, Murinjo je priznao da nije očekivao da će ga Čelsi pustiti da pređe na 'Old Traford' ovog leta.

"Zavisi šta se dešavalo iz Čelsijevih zatvorenih vrata, mi ne znamo šta je bilo. Jedino što nam je poznato jeste novac. Doveo sam ga na 'Stamford bridž' jer smatram da ima poseban kvalitet. Oduvek sam pričao da bi bio perfektan za Mančester Junajted", rekao je Murinjo, a prenose engleski mediji.

Porugalac je dodao da nije želeo da uznemirava svoj bivši klub oko Matića, sve dok menadžeri igrača nisu stupili u kontakt sa njim.

"Nisam mislio da je moguće da može da se ostvari transfer. Desilo se sve kada me je pozvao njegov agent i rekao 'imaćete Matića ukoliko platite'. Sada ga imamo i srećni smo", kazao je Murinjo.

kurir.rs / kurir sport

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Devojčice udarile šamar ustašama i četnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track