EKSKLUZIVNO PARTIZAN NOVIM BUSOM DO LIGE EVROPA: Vozi, Miško, parni valjak!
Foto: Dado Đilas

IDEMO

EKSKLUZIVNO PARTIZAN NOVIM BUSOM DO LIGE EVROPA: Vozi, Miško, parni valjak!

Fudbal -

Novi prevoz posle čak 16 godina Kurir zavirio u novi luksuzni autobus kojim će ekipa sutra otputovati na megdan Videotonu

Fudbaleri Partizana novim autobusom jure u Ligu Evrope!

Naime, crno-beli putovaće na revanš u Mađarsku protiv Videotona u poslednjoj eliminacionoj fazi u ekstraluksuznom autobusu koji će imati sve što je potrebno da se igrači i stručni štab u njemu osećaju udobno. Uprava sa sportskim direktorom Milošem Vazurom na čelu smatra da je ovo odlična vest za klub.

- Autobus stiže u utorak na Teleoptik i igrači, kao i stručni štab put Mađarske krenuće njime. Super je komforan, a spoljašnji izgled je potpuno u znaku Partizana. Na jednoj strani biće nacrtan parni valjak i ime kluba, dok će na drugoj biti grb Partizana. Pored toga, na njemu je ispisan i broj titula koje smo dosad osvojili. Svakako možemo biti zadovoljni novim autobusom jer će dosta pomoći igračima da se u njemu osećaju udobno - kazao je Vazura.

Interesantno je da je ovo prva obnova voznog parka posle 16 godina.

Milan Nastić

Foto: Kurir sport

Humana akcija

DALI KRV PRED VIDEOTON

Fudbaleri i treneri Partizana dali su krv u toku jučerašnjeg dana u Humskoj i tako se priključili humanitarnoj akciji kako bi se poboljšale zalihe krvi usled nestašice koja je u ovo doba godine pogodila Institut za transfuziju krvi Srbije.

- Čast mi je da opet dam krv, dao sam i pre tri i po meseca. Bez obzira na to za koga navijaju, pozvao bih sve navijače da urade isto - poručio je Bojan Ostojić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track