BAKULA VEĆ U TERETANI Bata Radulović: Očekujem ekspresan povratak Jovičića
Foto: Privatna Arhiva, Facebook

OPORAVAK

BAKULA VEĆ U TERETANI Bata Radulović: Očekujem ekspresan povratak Jovičića

Fudbal -

Branko Jovičić spreman je da se što pre vrati na teren, čak i pre novembra, otkrio je trener za oporavak fudbalera Crvene zvezde Mihailo Bata Radulović.

Čuveni Batoni objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa Brankom Jovičićem, koji se nedavno vratio iz Katara posle operacije pete. Fudbaleri crveno-belih metatarzalnu kost slomio je Nikola Drinčić tokom utakmice između Crvene zvezde i Čukaričkog 6. avgusta. Mihailo Radulović poznat je po vežbama u teretani i svojim "starim metodama" kojima je na teren znatno pre vremena vratio fudbalere poput Aleksandra Kolarova, Milana Jovanovića, Igora Duljaja, Darija Srne...

- Oporavak! Ako su dvojica, u našem slučaju trener i igrač jednodušne osobe, po trenažnom karakteru, žutu zemlju pretvaramo u zlato. Ako budemo svako za sebe, i žuto zlato pretvorićemo u prah. U našem slučaju obojica žutu zemlju pretvaramo u zlato. Ekspresni oporavak očekujem - napisao je Mihailo Bata Radulović.

foto: Privatna Arhiva, Facebook

Branko Jovičić, koga navijači zovu Bakula, bio je do povrede ključni fudbaler Crvene zvezde ove sezone, a u narednim danima u crveno-belom dresu trebalo bi da ga zameni Nenad Krstičić, koji dolazi bez obeštećenja iz španskog Alavesa.

kurir.rs / A. Radonić

foto: Privatna arhiva / Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ne menjaju veš danima, uriniraju po rukama, pipkaju tuđe penise... Šta sve rade sportisti pred utakmicu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track