(VIDEO) NEOBIČNA REAKCIJA DRAGANA DŽAJIĆA: Legendi Zvezde nije bilo svejedno kada je saznao da su crveno-beli u grupi sa Arsenalom
Foto: Dragan Kadić

IZNENADIO SE

(VIDEO) NEOBIČNA REAKCIJA DRAGANA DŽAJIĆA: Legendi Zvezde nije bilo svejedno kada je saznao da su crveno-beli u grupi sa Arsenalom

Fudbal -

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić u klupskim prostorijama pratio je žreb za grupnu fazu Lige Evrope i nije mu bilo svejedno kada je saznao da je jedan od protivnika i veliki Arsenal.

Crveno-beli će igrati u grupi H sa Arsenalom, Bate Borisovim i Kelnom.

- Zvezda nije imala sreće, dobili smo izuzetno jake protivnike, ali šta je tu je, mora da se igra. Zvezda mora dobro da se pripremi. Za Zvezdu je u ovom trenutku najbitnije da je ušla u grupnu fazu. Uvek sam optimista, verujem da Zvezda na svom terenu može da pobedi svakog. Ne potcenjujem uopšte Bate Borisov. Igrali su Ligu šampiona, u kontinuitetu igraju u Evropi. Imaju dobar budžet, mogu da dovedu dobre igrače. Prema svima treba imati isti pristup - glasila je izjava Dragana Džajića posle žreba.

Međutim, tokom samog žreba počasni predsednik FK Crvena zvezda je neobično reagovao na saznanje da će izabranici Vladana Milojevića snage odmeravati i sa Arsenalom.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Žreb za Ligu Evropa. Ove dve utakmice će obeležiti kvalifikacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track