VEČITI BEZ NAJBOLJIH: Kanga i Đurđević odlaze
Foto: Dado Đilas

Nabili cenu

VEČITI BEZ NAJBOLJIH: Kanga i Đurđević odlaze

Fudbal -

Dvojica najkvalitetnijih fudbalera Crvene zvezde i Partizana na radaru Spartaka iz Moskve i Olimpijakosa

Gelor Kanga i Uroš Đurđević napuštaju Srbiju u narednim danima.

Dvojica najboljih iz Crvene zvezde, Gelor Kanga i Mičel Donald, imaju milionske ponude. Gabonac je otvoreno najavio da hoće bolji ugovor, a kako saznajemo, za njega je ozbiljno zainteresovan moskovski Spartak. Holanđanin želi da ostane, mada je najavio mogućnost odlaska ukoliko dobije ponudu kojom bi rešio sve životne probleme. Dolazak Nenada Krstičića od pre neki dan jasan je pokazatelj da će jedan od dvojice najboljih fudbalera Crvene zvezde otići ovog leta. Čini se da je Gelor Kanga bliži transferu.

Partizan je dobro unovčio Leonarda, ali se vidi koliko on nedostaje crno-belima. Njegovim stopama mogao bi da pođe i najbolji strelac tima Uroš Đurđević, koji je tako nešto i najavio posle utakmice s Videotonom. Sa njim se u vezu pre mesec dana dovodio grčki Olimpijakos, ali se čini da je trenutno neka druga destinacija u pitanju. Sportski direktor Ivica Iliev najavio je „bombe“ i to novog napadača, pa je prodaja Uroša Đurđevića već izvesna stvar za klub iz Humske.

Na potezu su Ivica Iliev i Zvezdan Terzić. Moraju biti pametni do 31. avgusta - uzeti novac ili uložiti u sledeću sezonu i napad na Ligu šampiona.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Žreb za Ligu Evropa. Ove dve utakmice će obeležiti kvalifikacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track