ILIEV O DOVOĐENJU MARKOVIĆA: Markec? I to je moguće!
Foto: Saša Pavlić, Dragana Udovičić

Ništa nije isključeno

ILIEV O DOVOĐENJU MARKOVIĆA: Markec? I to je moguće!

Fudbal -

Videćete šta će se do kraja prelaznog roka dogoditi, ništa nije isključeno kad smo mi u pitanju, kaže sportski direktor crno-belih

Odavno su neverne Tome prestale da se smeju najavama transfera u Partizan sportskog direktora Ivice Ilieva.

Sad se čak veruje da bi i Lazar Marković mogao do kraja prelaznog roka da zaduži crno-belu opremu, iako malo toga zavisi od Ilieva, jer je sve u rukama moćnog Liverpula.

- Videćete šta će se do kraja prelaznog roka dogoditi. Lazar Marković? Kad je Partizan u pitanju, sve je moguće - priča Iliev.

Dok se u poslednjim trenucima letnjeg prelaznog roka očekuje stav Liverpula o želji Partizana, u Humskoj se rešava posao po posao. Ugovor je juče potpisao štoper Milan Mitrović, a očekuje se da isto to učini i Nemanja Antonov, levi bek švajcarskog Grashopersa. Uz Nemanju Miletića i Libijca El Munira, bivši omladinski reprezentativac biće treći igrač na toj poziciji.

- Mi smo stabilan klub. Niko nije višak, pogotovu što nas čekaju i mečevi u Evropi i dva domaća takmičenja. Ako dođe odgovarajuća ponuda, recimo, za Miletića ili El Munira, ne bismo pravili problem. Nikoga nećemo terati.

Povratak Markovića ne bi promenio ambicije crno-belih.

- S Lazarom ili bez njega, isto želimo! Cilj su domaći trofeji i želimo proleće u Evropi - zaključio je Iliev.

Rebus

DA LI JE TO LAZAR U LISABONU?

Zvanični sajt Benfike napravio je veliku konfuziju među svojim navijačima, a i šire, kad su objavili fotografiju fudbalera okrenutog leđima objektivu i zagledanog u klupske simbole u trofejnoj sali s jedinim komentarom na engleskom - „uskoro“. Zbog duže kose neki su poverovali da je u pitanju „povratnik“ Lazar Marković i - nisu pogodili. U pitanju je Srbin, ali mladi belgijski reprezentativac Mile Svilar, sin čuvenog golmana Ratka Svilara, koji je došao u Lisabon iz Anderlehta.

foto: Marina Lopičić

Ode junak duple krune

ĐURĐEVIĆ U OLIMPIJAKOSU!

Crno-beli su se oprostili i od Uroša Đurđevića, pored Leonarda najzaslužnijeg za osvajanje duple krune u prošloj sezoni. Kao što se i očekivalo, 23-godišnji centarfor potpisaće ugovor sa Olimpijakosom na četiri godine, a Partizan će zaraditi 2,5 miliona evra vredno obeštećenje i 15 odsto od budućeg transfera. Đurđević je prošlog leta došao iz Palerma kao slobodan igrač.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Saša Pavlić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Snaga Srbije- Sale ima ludačku energiju i ambiciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track