SEDI U ČAK TRI FOTELJE: Vučeliću, batali Partizan, bolji si urednik!
Foto: Marina Lopičić

Nije mu dosta

SEDI U ČAK TRI FOTELJE: Vučeliću, batali Partizan, bolji si urednik!

Fudbal -

Bivši funkcioneri kluba iz Humske Nenad Bjeković i Dragan Đurić savetuju predsedniku crno-belih da napusti funkciju i posveti se novom poslu u Večernjim novostima

Nenad Bjeković i Dragan Đurić smatraju da će Milorad Vučelić zapostaviti posao predsednika FK Partizan posle imenovanja za v. d. glavnog i odgovornog urednika Večernjih novosti i svih izdanja kompanije „Novosti“.

foto: Jelena Obradović

Nenad Bjeković prošle godine bio je protivkandidat Miloradu Vučeliću. Izbor novog predsednika crno-belih bio je protkan mnogim kontroverzama, podmetanjima i špijunaži, pa se opozicija predvođena Bjekovićem nije ni pojavila na završnoj skupštini, gde je Vučelić izabran većinom glasova.

Nismo dobrodošli

- Ne vidim da bi Vučelić bio u sukobu interesa, ali smatram da je nagomilao funkcije. Da li je sposoban da vodi fudbalski klub i sportsko društvo Partizan, to sam već rekao prošle godine. Čovek nema veze sa fudbalom i sa Partizanom, sem što je navijač - rekao je za Kurir Nenad Bjeković, a potom dodao:

- To može jedino u zemlji Srbiji. Znam zašto je to tako, pokušao sam sve da to ne dozvolim i zato sam miran. Ti ljudi koji sada vode Partizan su privatizovali klub. Nas zovu opozicija, iako se radi o bivšim igračima Partizana. Mi više ne prilazimo klubu jer tamo nismo dobrodošli.

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić smatra da Vučelić neće moći kvalitetno da obavlja sve dužnosti.

foto: Dragana Udovičić

Neka stavi prst na čelo

- Dobio je lepo priznanje, nemoguće je vršiti 15 funkcija. Sve sam to prošao i znam. Vučelić ima svoju firmu, vodi Partizan, sada i „Novosti“. Nešto će da trpi, a voleo bih da to ne bude Partizan. Trebalo bi da se oslobodi neke funkcije, jer ne može da sedi na više mesta u isto vreme. Treba da stavi prst na čelo - smatra Đurić.

Milorad Vučelić, pored imenovanja u kompaniji „Novosti“, zvanično je predsednik FK i SD Partizan, kao i član nekih odbora.

Reč predsednika

VUČELA: OSTAJEM U KLUBU

Milorad Vučelić juče se nije javljao na naše brojne pozive. Iz kluba nam je rečeno da to što je dobio posao u glavnog urednika u Večernjim novostima ne bi trebalo da utiče na obaveze koje ima u fudbalskom klubu Partizan. U prevodu, aktuelni predsednik nema nameru da napušta funkciju predsednik FK i SD Partizan.

- Milorad Vučelić nije stalno zaposlen u Partizanu i to nema veze s njegovim angažovanjem u Novostima - rečeno je Kuriru iz Partizana.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić, Jelena Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track