SPORTISTI U HUMANITARNOJ MISIJI: Svim silama za Necu
Foto: Facebook

Pomoć za lečenje dečaka

SPORTISTI U HUMANITARNOJ MISIJI: Svim silama za Necu

Fudbal -

Humanitarna aukcija "Svim silama za Necu", u kojoj će značajan udeo imati srpski sportisti, biće održana 27.9.2017. godine u sali hotela Zira s početkom u 19 časova.

Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za lečenje dečaka Nemanje Damčevića kome je nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftalmologa, zatim neurologa i urađene MR, otkriven maligni tumor na mozgu.

Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS, a HP nalazom malignitet je potvrđen. Prema mišljenju lekara zračenje i hemoterapija su hitni. Vreme nije saveznik.

Najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora (Medulloblastoma, klasični tip, gradus IV) ima bolnica "Gustave Roussy" u Parizu, a da bi se lečio tamo neophodno je da se prikupe finansijska sredstva.

Organizatori su pozvali sve sportiste i sve zaibteresovane da se pojave na aukciji i pomognu izlečenju Nece Damčevića.

Na aukciji će se naći sledeći rekviziti:

1. Slika Mome Kapora 2. Patika Vlada Divca sa potpisom 3. Dres košarkaške reprezentacije Srbije sa potpisom igrača 4. Odbojkaška lopta i dres sa potpisom reprezentativaca 5. Tri dresa fudbalske reprezentacije Srbije 6. Dres Anderlehta sa potpisom igrača 7. Dres FK Crvena zvezda sa potpisom igrača 8. Dres FK Partizan sa potpisom igrača 9. Reprezentativni dres i rukavice Vladimira Stojkovića 10. Dres Peđe Stojakovića iz Sakramenta 11. Dres Žarka Paspalja 12. Kapica Vanje Udovičića sa potpisom 13. Knjiga sa posvetom i majca Đuleta iz Van Goga 14. Dres Bate Mirkovića iz Juventusa 15. Dres Ane Dabović sa potpisom 16. Dres iz filma "Montevideo, Bog te video" 17. Vaterpolo lopta sa potpisom reprezentativaca Srbije 18. Dres Nemanje Matića

Kurir sport

Foto: Fejsbuk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: NEVEROVATNO! Evo kako i bakica može da postane huliganka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track