ĐUKIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANA RADU: Da budemo mirniji u napadu
Foto: Beta

Crno-beli oprezni pred meč na Banjici

ĐUKIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANA RADU: Da budemo mirniji u napadu

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Rada biti mirnija u napadu i da će iskoristiti šanse koje stvori.

"Još jedna u nizu teških utakmica... Posle nerešnog rezultata kući (protiv Napretka), očekuje još jedna teška protiv ekipe koja će pokušati da se odbrani i da nas ugrozi iz kontranapada", rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana su u sredu odigrali 1:1 protiv Napretka u Humskoj, a već sutra ih očekuje novi duel - meč protiv Rada na Banjici u 11. kolu Super lige Srbije.

"Očekujem da ekipa reaguje i da bude mirnija što se tiče ofanzive, da stvorimo više prilika i da damo golove... U prošloj utakmici smo ušli u ludilo, nismo bili mirni u završnici i nismo uspeli da iskoristimo šanse koje smo imali", rekao je Đukić.

Na pitanje novinara da li postoji opasnost da njegovi igrači više razmišljaju o utakmici protiv Dinama iz Kijeva koja je u četvrtak, Đukić je naveo da je siguran da to nije slučaj.

"Ta utakmica je u četvrtak i da biste odigrali dobro u četvrtak morate da odigrate dobro i u nedelju. Sve je to povezano. Sigurno da igrači neće razmišljati o Dinamu, već o tome da pobedimo Rad i da se vratimo na pobednički kolosek", rekao je Đukić.

Đukić je kao igrač proveo dve godine u Radu.

"Mnogo je lepih uspomena. Sa (trenerom Rada Gordanom) Petrićem sam radio u Partizanu pre deset godina. Biće mnogo emocija, ali nama trebaju tri boda i to je najbitnije u ovom momentu", rekao je Đukić.

Trener Partizana na predstojećoj utakmici neće moći da računa na povredjenog Zorana Tošića, kao ni na Nemanju Miletića, dok će Sejduba Suma biti u konkurenciji za tim.

Đukić nije želeo da kaže ko će sutra na Banjici zameniti Tošića i dodao da je Nemanja Antonov "prirodna zamena" za Miletića.

Partizan je trenutno treći na tabeli Super lige Srbije sa 20 bodova, odnosno ima pet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

"Ima još mnogo da se igra, mi treba da se koncentrišemo da popravimo našu igru i napadu i na tome insistiramo... Još ima mnogo da se igra, ne razmišljamo o tih pet bodova prednosti koje ima Zvezda", rekao je Đukić.

Utakmica izmedju Partizana i Rada igra se sutra od 19.00.

Beta

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Senzacionalno! Evo kako je Haradinaj, pokopao FK Partizan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track