ĐUKIĆU, KRIV SI: Odbrana crno-belih najgori deo tima
Foto: Dado Đilas

NEŠTO ŠKRIPI

ĐUKIĆU, KRIV SI: Odbrana crno-belih najgori deo tima

Fudbal -

Bivši fudbaler i trener Partizana Ivan Golac smatra da je strateg crno-belih Miroslav Đukić najodgovorniji za poraz svog tima od Dinama u drugom kolu Lige Evrope

Fudbaleri Partizana doživeli su brutalan poraz od Dinama iz Kijeva sa 3:2 u 2. kolu Lige Evrope u Beogradu!

Iako su crno-beli na poluvremenu mali prednost od dva gola, u nastavku se desio potpuni raspad i krah.

foto: Dado Đilas

Bez reakcije

Za takvo brukanje „najzaslužniji“ je trener šampiona Srbije Miroslav Đukić, koji nije reagovao kada je bilo očigledno da je njegova ekipa počela da gubi kompas, a sa tim se slaže i bivši igrač i trener crno-belih Ivan Golac.

- Stvarno ne znam koji je razlog zašto Đukić nije ništa uradio kad je video da su igrači na terenu izgubili kontrolu. Promene su morale da se dogode odmah kad je primljen gol iz penala. Videlo se da su fudbaleri počeli psihološki da padaju, što je ekipa Dinama znala da iskoristi. On je morao da promeni nešto na terenu, jer se u tom periodu lomila utakmica. Đukića znam još iz vremena kada sam mu bio trener u Mačvi, znam da je imao izuzetne igračke kvalitete, pa još više čudi njegova odluka da ne menja ništa - poručio je Golac.

Limitirani igrači

On smatra da najveći problem Partizana leži u odbrani i da je tu tim najslabiji.

- Očigledno da je većina igrača u defanzivi limitirana, što se protiv Dinama najbolje pokazalo. Definitivno tu škripi i smatram da stručni štab, kao i uprava, moraju nešto da urade da to promene. Eliminacija u ovoj fazi Lige Evrope bila bi veliki neuspeh jer se Partizan nalazi u grupi u kojoj ostali timovi nemaju neki veliki kvalitet i bila bi sramota da ispadnu - zaključio je Golac.

Milan Nastić - Foto: Dado Đilas; Beta

foto: Beta/Miloš Miškov

Autoterapija glumca

SERGEJ: TI VOLIŠ KOŠARKU, SETI SE SALETA...

Poraz od Dinama teško je pao i poznatom glumcu Sergeju Trifunoviću, velikom navijaču Partizana. On se toliko iznervirao da je na Tviteru ostavio poruku:

- Košarka. Ti voliš košarku. Košarka je tvoj omiljeni sport. Košarka. Seti se Đorđevića. Istanbul. Košarka. Nije poznato da li je ova „terapija“ bila uspešna.

Razočaran

ĆIRKOVIĆ: PA NE MOŽE STOJKE DA NAM BUDE GLAVNI

Bivši fudbaler Partizana Milivoje Ćirković rekao je da nije dobro kad ti je glavni igrač golman, napominjući da ne treba preko noći lomiti preko kolena.

- Neshvatljivo je da Partizan tako padne u drugom poluvremenu. Sigurno da nešto škripi kad nam je glavni igrač golman Stojković, a da nema njega, rezultati bi bili još gori. Ipak, ne treba donositi odluke preko noći i verujem da ova ekipa ipak može da se plasira u narednu fazu Lige Evrope - kazao je Ćirković.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto su Zvezda i Partizan nestali sa terena u drugom poluvremenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track