SLAVIŠA KOKEZA UGOSTIO PRVOG POTPREDSEDNIKA UEFA: Karl Erik Nilson oduševljen srpskom Kućom fudbala
Foto: FSS

PRIJATNA POSETA

SLAVIŠA KOKEZA UGOSTIO PRVOG POTPREDSEDNIKA UEFA: Karl Erik Nilson oduševljen srpskom Kućom fudbala

Fudbal -

Karl Erik Nilson u društvu prvog čoveka srpskog fudbala i Gorana Bunjevčevića, sportskog direktora FSS, posetio Sportski centar FSS.

U radnu posetu Fudbalskom savezu Srbije je došao prvi potpredsednik UEFA i predsednik Fudbalskog saveza Švedske Karl Erik Nilson, koga je primio predsednik FSS, Slaviša Kokeza.

Potpredsednik UEFA i prvi čovek srpskog fudbala posetili su Sportski centar FSS u Staroj Pazovi gde im se pridružio i sportski direktor FSS Goran Bunjevčević, odnosno njegov zamenik Nemanja Filipović.

foto: FSS

Karl Erik Nilson imao je priliku da prisustvuje i treningu našeg najboljeg nacionalnog tima, a posle obilaska centra prvi potpredsednik UEFA nije krio zadovoljstvo onim što je video.

foto: FSS

Veoma dobri odnosi između Evropske kuće fudbala i FSS bili su glavna tema razgovora predsednika Slaviše Kokeze i prvog potpredsednika UEFA, a razvoj i unapređenje istih koji podrazumevaju i saradnju u realizaciji važnih infrastrukturnih projekata u Srbiji, samo će još više da ojačaju odličnu saradnju Fudbalskog saveza Srbije i UEFA.

kurir.rs / kurir sport

foto: FSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko to sme da meša sport i politiku?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track