(VIDEO) STARE METODE: Jovičić i Le Talek kidaju u teretani
Foto: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI NA PRIPREMAMA U TERMAMA ČATEŽ

(VIDEO) STARE METODE: Jovičić i Le Talek kidaju u teretani

Fudbal -

Bod budnim okom trenera za oporavak Crvene zvezde Bate Radulovića, Srbin želi da se što pre vrati na teren, a Francuz da spremnije dočeka nastavak takmičenja

Branko Jovičić i Damijen Le Talek u Beogradu treniraju u teretani, pod budnim okom Mihaila Bate Radulovića.

Stručnjak za kondiciju i oporavak fudbalera Crvene zvezde već danima vodi računa o povređenom Jovičiću i rovitom Le Taleku, koji bi sutra trebalo da se priključi ostatku ekipe koja vredno radi u Sloveniji, u Termama Čatež pored Brežica.

Očigledno je da obojici prijaju "stare metode", odnosno njegove specifične vežbe za snagu, kako ih je krstio Bata Radulović.

- Obojica su vrhunski profesionalci i sjajno treniraju. Teretana će biti od koristi za oba fudbalera. Jovičiću koristi da ojača muskulaturu, dok Le Talek želi da što spremniji dočeka nastavak u Ligi Evrope i Superligi. Sve radimo po dogovoru sa šefom struke Vladanom Milojevićem. Francuz je

kombinovao teretanu i rad na terenu sa pomoćnikom Ivicom Momčilovićem. Inače, prezadovoljan sam kako rade obojica, a posebno me fascinira želja i elan koje ima Branko Jovičić. Prosto mi deluje da bi pojeo sve ove sprave, zbacio "plastičnu čizmu" i istrčao na teren. Ali, polako, sve mora da bude onako kako lekari kažu - istakao je Mihailo Bata Radulovich.

Branka Jovičića teško je povredio Nikola Drinčić 6. avgusta u okršaju Crvene zvezde i Čukaričkog na Marakani, kada mu je posle neopreznog starta polomio metatarzalnu kost na peti desne noge. Posle toga, mladi Čačanin operisan je u Kataru.

A.Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog čega će protiv Austrije odbrana biti važnija nego napad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track