ŠOK: Ognjenu Mudrinskom ugrožena karijera!
Foto: Čukarički

Trener Lalatović otkrio

ŠOK: Ognjenu Mudrinskom ugrožena karijera!

Fudbal -

Povreda nije naivna, imam tri povrede u jednoj, na štakama sam, lekari ne daju prognoze, ali iz svega ću izaći jači, poručio za Kurir Ognjen Mudrinski

Izjava trenera Nenada Lalatovića da je Ognjenu Mudrinskom možda ugrožena karijera nikoga nije mogla da ostavi ravnodušnim.

Kurir je odmah stupio u kontakt sa mladim napadačem Čukaričkog, kojem je igrač Partizana, Brazilac Everton, pre dve nedelje slomio nogu.

- Teška je povreda i nije naivna. Praktično imam tri povrede u jednoj. Polomljena je fibula, pukao je medijalni ligament, a imam i distorziju zgloba. Operacija je dobro prošla, stanje se ne pogoršava i to je najvažnije. Radim sa fizioterapeutima kako bih očuvao tonus mišića. Sledeće nedelje mi vade konce. Nema kukanja, iz svega ovoga moram da izađem što jači. I izaći ću - priča Ognjen Mudrinski (25).

foto: Čukarički

Iako mladom fudbaleru u određenim trenucima podrhti glas, ne očajava. Ima podršku porodice i kluba i ubeđen je da će sve ovo vrlo brzo biti samo jedna ružna uspomena.

- Šta ću... Oporavak je težak, a ja neću da žurim s povratkom. Lekari se uzdržavaju od davanja prognoza jer je još rano. Nezahvalno je o tome pričati. Hoću li na teren za tri ili četiri meseca, videćemo. Krećem se pomoću štaka. Imam sedam šrafova u nozi. Šest nedelja posle operacije izvadiću onaj najveći i onda ću, nadam se, moći da se oslonim na zglob - optimista je Mudrinski.

Pogazio obećanje

EVERTON ME NIJE NI NAZVAO

Everton je na društvenim mrežama izrazio žaljenje zbog povrede Mudrinskog, a obećao je i da će telefonom nazvati i posetiti mladog napadača.

- Nije me nazvao, niti me je posetio. Ne vidim potrebu da komuniciram s njim. Znam da je nešto pisao na društvenim mrežama - kaže Mudrinski.

Pomoć Čukaričkog

STIGLA MAŠINA ZA ZGLOB

Klub Čukarički je 100 odsto uz svog fudbalera.

- Ljudi iz Čukaričkog su se maksimalno angažovali da mi pomognu. Naručili su specijalnu mašinu iz Nemačke za pokretanje zgloba. To mi mnogo znači.

Kurir / Aleksandar Radonjić

Foto: Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track