STOJADINOVIĆ O DOLASKU U FSS: Odličan sam sa Kokezom i Tončevim…

negira nagađanja

STOJADINOVIĆ O DOLASKU U FSS: Odličan sam sa Kokezom i Tončevim…

Fudbal -

Zoran Stojadinović decidirano tvrdi da ni sa kim nije pričao o preuzimanju mesta sportskog direktora u Fudbalskom savezu Srbije, na kom je sada Goran Bunjevčević, što bi kako se spekluše već danima bio prvi korak ka smeni Slavoljuba Muslina sa mesta selektora Srbije.

Stojadinović ne krije da je iz vremena u Zvezdi ostao u dobrim odnosima sa sada prvim čovekom FSS Slavišom Kokezom, pa i Ivicom Tončevim, koji doduše nije član Izvršnog odbora nacionalnog Saveza, a baš bi to telo trebalo da odlučuje o promenama na mestima bliskim A timu.

"Imam odlične odnose sa predsednikom Slavišom Kokezom i Ivicom Tončevim. Često se viđamo i razgovaramo o svim fudbalskim temama. Ali, do sada nismo pričali o mom potencijalnom angažmanu u reprezentaciji Srbije. Toliko mogu da kažem u ovom trenutku", rekao je Stojadinović, inače poznati fudbalski menadžer.

Situacija će se možda razrešiti nareednih dana kada se očekuju razgovori čelnika Saveza sa selektorom i sportskim direktorom, a zatim i zasedanje Izvršnog odbora FSS. Pored Kokeze, članovi Odbora su Branko Stojaković, Novica Tončev, Goran Bunjevčević, Dragan Simović, Zoran Šćepanović, Goran Milanović, Marjan Rnić, Ivan Ristić, Janoš Žemberi, Saša Bajčetić, Dušan Mrakić, Dobrosav Bojović, Dragan Ilić, Dragiša Binić i Mladen Krstajić.

Kurir sport / Mozzart sport, Foto:Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezdo, ova pesma sve govori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track