(KURIR TV) TOŠIĆ POSLE SKENDERBEGA: Srećan sam, biće još ovakvih golova
Foto: Dado Đilas

BAMBI ZADOVOLJAN

(KURIR TV) TOŠIĆ POSLE SKENDERBEGA: Srećan sam, biće još ovakvih golova

Fudbal -

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je srećan zbog pobede protiv Skenderbega u Ligi Evropa i da njegova ekipa ima sve u svojim rukama, pošto pobedom u narednom kolu u Beogradu može da obezbedi prolaz u drugu fazu.

"Presrećan sam, posle dugo, dugo godina sam opet osetio kako je igrati pred punim stadionom, pred voljenim navijačima, za voljeni klub. Bila mi je čast. Obavili smo posao kako treba, na krv i na muškost, tako treba da se igraju ove utakmice. Kada to imamo, onda dolaze šanse i golovi i sve ostalo", rekao je Tošić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu albanski Skenderbeg sa 2:0, golovima Tošića iz slobodnog udarca i Leandra Tavambe.

Upitan za to što je ponovo postigao gol iz slobodnog udarca, Tošić je rekao da to vežba i da pokušava da unapredi, kako bi pomogao i sebi i ekipi.

"Srećan sam, znam da će biti još takvih golova", naveo je on.

Partizan je drugi na tabeli Grupe B sa pet bodova i ima pet manje od prvoplasiranog Dinama, a dva više od Jang Bojsa, sa kojim igra 23. novembra u Beogradu.

"Super, u dobroj smo poziciji, kao što smo planirali. Imamo sve u svojim rukama. Očekuje nas utakmica kod kuće protiv Jang Bojsa i možemo da obezbedimo prolazak u drugu fazu. Posle ove pobede mislim da će i sezona da krene u dobrom pravcu", rekao je Tošić.

Kurir sport / Beta, Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track