(VIDEO) VOŠA PALA NA BRDU: Pobedu Čukaričkog najavio sin Zvezdinog trenera
Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE, 16. KOLO

(VIDEO) VOŠA PALA NA BRDU: Pobedu Čukaričkog najavio sin Zvezdinog trenera

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na svom terenu Vojvodinu sa 2:1, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Golove za Čukarički postigli su Nemanja Milojević, sin Zvezdinog trenera Vladana, u 15. minutu i Asmir Kajević u 56. minutu, dok je strelac za Vojvodinu bio Stefan Mihajlović u 76. minutu.

Čukarički je peti na tabeli Super lige sa 28 bodova, a Vojvodina je treća sa 30 bodova.

Čukarički je u četvrtom minutu imao prvu priliku preko Petra Mićina, ali je golman gostiju Emil Rockov odbranio njegov udarac.

Dva minuta kasnije pokušao je i Samjuel Ovusu, ali je šutirao pravo u Rockova.

Vojvodina je u osmom minutu imala prvu priliku. Stefan Mihajlović izašao je sam ispred Nemanje Belića, ali je golman beogradskog tima dobro intervenisao i sačuvao gol.

Čukarički je poveo u 15. minutu posle dobre akcije i preciznog udarca Nemanje Milojevića iz prve sa 17 metara nakon dodavanja Mićina. U

21. minutu kapiten "brđana" Nikola Drinčić izveo je slobodan udarac sa 25 metara, ali je Rockov još jednom odbranio.

Minut kasnije umalo je stigla kazna za propuštene prilike. Nemanja Subotić je dobrim dodavanjem ka Mihajloviću izbacio odbranu Čukaričkog, ali je Belić u situaciji "jedan na jedan" sigurno intervenisao i sprečio Vojvodinu da izjednači.

Gosti su se u nastavku prvog dela oslobodili inicijative Čukaričkog, ali pored šuta Damira Kojaševića u 36, nisu ozbiljnije ugrozili gol Belića.

Vojvodina je od 41. minuta ostala sa igračem manje, pošto je Siniša Saničanin dobio drugi žuti karton posle prekršaja nad Milojevićem ivici kaznenog prostora.

Agresivno je Čukarički počeo drugo poluvreme, a prvu priliku stvorio je u 50. minutu kada je Mićin kroz sredinu proigrao Asmira Kajevića, ali je njegov šut sa 15 metara završio preko gola.

Posle dobre akcije u 56. minutu, Čukarički je poveo sa 2:0. Dugo je trajala akcija domaće ekipe, da bi na kraju Mićin sa levog boka proigrao Kajevića u petercu, a ovaj je loptu poslao u mrežu Vojvodine.

Vojvodina je u 75. minutu postigla gol, Ivan Lakićević probio je po desnoj strani i loptu poslao u šesnaesterac gde je Mihajlović zakačio i prosledio u mrežu Belića.

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija Čukarički će u 17. kolu, 18. novembra igrati u Kruševcu protiv Napretka, a Vojvodina će ugostiti Radnik.

(Beta, Foto: FK Čukarički)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track