(VIDEO) POZNATI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Makedonskog fudbalera, brata komandanta specijalnih jedinica, ubio prijatelj, zna se i ko!
Foto: Printskrin

Likvidiran u blizini svog stana

(VIDEO) POZNATI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA: Makedonskog fudbalera, brata komandanta specijalnih jedinica, ubio prijatelj, zna se i ko!

Fudbal -

Smrt bivšeg makedonskog fudbalera Martina Januševa (28) potresla je region.

Janušev je smrtno ranjen u petak oko 18 časova u kafiću u skopskom naselju Aerodrom. Ubistvo se desilo u ulici Vladimir Komarov u blizini zgrade gde je živeo.

Na Martina, čiji je brat komandant specijalnih jedinica "Alfe", pucala su dvojica napadača i pogodila ga sa pet metaka u glavu i vrat.

Dan nakon užasa makedonski mediji pišu da se zna identitet jednog od ubica iako u javnosti još nije saopšteno o kome se radi. Ono što se zna jeste da je u pitanju bio Martinov prijatelj, ali da u poslednje vreme nisu bili u najboljim odnosima. Drugi napadač je odranije poznat policiji pošto ima kriminalni dosije.

Prema rečima očevidaca, Januševu su dvojica napadača prišla dok je sedeo u kafiću, pucala u njega i pobegla u nepoznatom pravcu. Jedan od napadača je imao sivi duks. Martin je odmah dovezen u bolnicu "Sveti Naum Ohridski", ali bez znakova života. Uprkos tome lekari su 40 minuta pokušali da ga reanimiraju, ali bezuspešno.

Janušev je igrao za nekoliko makedonskih drugoligaša među kojima i za Lokomotivu, a u poslednje se vreme bavio i kik-boksom.

Kurir sport

Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track