ČEKAJUĆI SELEKTORA SRBIJE: Navijači uz Veljka Paunovića
Foto: FoNet/Aleksandar Koković

„Orlovi“ na okupu

ČEKAJUĆI SELEKTORA SRBIJE: Navijači uz Veljka Paunovića

Fudbal -

Dok Kokeza traži Muslinovog naslednika, v. d. selektora Mladen Krstajić prozvao je fudbalere Srbije za prijateljske mečeve u Kini i Južnoj Koreji (11. i 14. novembar)

Mladen Krstajić, v. d. selektora fudbalske reprezentacije Srbije, okupio je „orlove“ u Staroj Pazovi pred prijateljske utakmice s Kinom (11. novembar, Guangdžou) i Južnom Korejom (14. novembar, Busan).

Bez smenjenog selektora Slavoljuba Muslina, ali s pojačanjem na terenu u liku Sergeja Milinković-Savića a, fudbaleri Srbije zvanično će početi pripreme za Svetsko prvenstvo naredne godine.

Sergej Milinković savić, foto: Zorana Jevtić

- Idemo na azijsku turneju da ostvarimo dobar rezultat. Momci će sigurno biti umorni, kako od igranja u klubovima, tako i od napornog puta. Moramo se potruditi da atmosfera bude na vrhunskom nivou i da igrači budu što odmorniji za svaki meč - između ostalog je rekao Krstajić, zahvalivši se predsedniku FSS Slaviši Kokezi na ukazanom poverenju da vodi reprezentaciju do izbora novog selektora.

A kad će biti izabran novi selektor, to niko ne zna. Dragan Stojković Piksi i dalje je prvi pik FSS, dok je drugi na listi želja Veljko Paunović. Obojica uskoro stižu u Beograd na pregovore sa Slavišom Kokezom.

Inače, trener Čikaga i bivši selektor „zlatnih orlića“ prva je želja naroda. U anketi na portalu Kurir.rs Paun je dobio najviše glasova, dok je drugi Piksi.

Goran Anđelković - Foto: Fonet/Aleksandar Koković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Gol koji se zove "Pauk više ne živi ovde"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track