ČUKA GOSTUJE NAPRETKU Lalatović: Nadigravaćemo se, nećemo se braniti
Foto: fkcukaricki.rs

SUPERLIGA SRBIJE

ČUKA GOSTUJE NAPRETKU Lalatović: Nadigravaćemo se, nećemo se braniti

Fudbal -

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa u Kruševac putuje s namerom da se nadigrava sa Napretkom i da da sve od sebe da se u Beograd vrati neporažena.

"Očekuje nas možda i najteže gostovanje ove polusezone odličnoj ekipi Napretka iz Kruševca. Igraćemo na terenu na kojem gosti teško dolaze do bodova. Imaju tim da budu među prva četiri u ligi po imenima igrača. Promenili su trenera, došao je Miša Kosanović i jedini su uspeli da pobede Crvenu zvezdu što sve govori o kvalitetu našeg protivnika", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Čukaričkog sutra gostuju Napretku u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Čukarički i Napredak posle 16 odigranih utakmica imaju po 28 bodova i nalaze se na šestom, odnosno sedmom mestu na tabeli.

"I mi poslednjih 13 utakmica imamo jedan poraz i idemo puni samopouzdanja tamo da igramo. Nadigravaćemo se, nećemo se braniti, pa da vidimo. U suštini daćemo sve od sebe da se vratimo u Beograd neporaženi, to bi za nas bio uspeh", naveo je Lalatović.

Lalatović je naveo da u predstojećem meču nema favorita, već da su šanse za pobedu podjednake.

"Ko bolje uđe u utakmicu, lakše će doći do pobede", rekao je trener Čukaričkog.

U Čukarički se sa pozajmice iz kazahstanskog Irtiša vratio napadač Beko Ismael Fofana i kako je rekao Lalatović, najverovatnije neće konkurisati za utakmicu protiv Napretka "jer nije stigla ispisnica iz Kazahstana".

Utakmica se igra sutra od 17.00.

kurir.rs / Beta

foto: fkcukaricki.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO:Ovo je razlika između Srba i Amerikanaca. Oni zarađuju i od poraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track