(VIDEO) NOVI KIKS JUVENTUSA: Sampdorija vodila 3:0, Juve posle dva gola nije imao vremena da se vrati, Napoli pobegao na vrhu tabele
Foto: Reuters

Serija A

(VIDEO) NOVI KIKS JUVENTUSA: Sampdorija vodila 3:0, Juve posle dva gola nije imao vremena da se vrati, Napoli pobegao na vrhu tabele

Fudbal -

Fudbaleri Sampdorije pobedili su Juventus sa 3:2 na svom terenu, pa je sada Napoli na vrhu sa 35 bodova, Juventus ima 31, a tim iz Đenove je šestoj poziciji.

Zapata je doneo prednost u 52. minutu dobrom reakcijom u skoku, bomba Toreire je u 72. minutu bila dovoljna za overu pobede. Za kraj, Ferari je nakon slobodnog udarca sa distance iskoristio smušenost u odbrani za neočekivano veliku prednost.

Ipak, Juve je uspeo da se koliko - toliko meč pošto je Iguain dao gol u 91, a Dibala u 94. minutu za konačan rezultat.

Torino i Kjevo su odigrali nerešeno - 1:1. Gosti su poveli preko Perparima Hetemaja u 14. minutu, a domaćin je izjednačio u 34. golom Danijelea Baselija. Mogli su domaći i do potpunog preokreta, ali Andrea Beloti u 72. minutu nije iskoristio jedanaesterac. Adem Ljajić je odigrao ceo meč za "bikove".

Nerešeno je bilo i na utakmici između Spala i Fiorentine (1:1), dok su pobede na gostovanju ostvarili Sasuolo protiv Beneventa (2:1), odnosno Kaljari protiv Udinezea (1:0).

Kurir sport, Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO:Ovo je razlika između Srba i Amerikanaca. Oni zarađuju i od poraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track