(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Serhio Ramos drugi put u karijeri igrao sa slomljenim nosom
Foto: Profimedia

Hrabro srce Reala

(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Serhio Ramos drugi put u karijeri igrao sa slomljenim nosom

Fudbal -

Kapiten Reala Serhio Ramos bez premca je najpopularniji igrač među navijačima ovog kluba, a nema sumnje da će mu potez koji je napravio u gradskom derbiju protiv Atletika još više ojačati taj status.

Po mnogima najbolji štoper sveta u 36. minutu je doživeo lom nosa. Na njega je startovao fudbaler Atletika Lukas, koji je nogom snažno udario Ramosa.

Na zaprepašćenje svih glavni sudija meča nije dosudio jedanaesterac, iako se fudbaler Reala nalazio u stopostotnoj šansi.

Ramos je odmah želeo da se vrati u igru, ali je morao da sačeka da mu lekari "kraljevskog kluba" nekako zaustave krvarenje. Izdržao je do poluvremena, hteo i da nastavi utakmicu, ali mu trener Zinedin Zidan to nije dozvolio.

foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Ramos je morao da ostane u svlačionici, ali nema sumnje da će se vratiti na teren vrlo brzo, možda već na sledećoj utakmici.

Nije prvi put da kapiten Reala doživi prelom nosa. Ramos je pre tačno deset godina čak tri meseca igrao sa slomljenim nosom. Njemu je 2007. godine nos polomio fudbaler Bajerna Roj Makaj. Samo koji dan kasnije igrao je El klasiko i dao gol Barseloni na Nou kampu.

Kurir sport

Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT UŽIVO! Miroslav Đukić postao trener Crvene Zvezde?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track