(KURIR TV) MIRKO IVANIĆ: Zvezda je bila bliža pobedi
Foto: Fonet

ZVEZDA I BATE BORISOVA IGRALI NEREŠENO

(KURIR TV) MIRKO IVANIĆ: Zvezda je bila bliža pobedi

Fudbal -

Fudbaler BATE Borisova Mirko Ivanić ocenio je da je Crvena zvezda večeras bila bolji rival od njegove ekipe i izrazio nadu da će crveno-beli izboriti plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa.

Specijalni izveštaj iz Belorusije - Aleksandar Radonić

"Zvezda je imala bolje šanse, bila je bliža pobedi, ali sitnice su mogle da odluče. Nadamo se pozitivnom ishodu u Londonu, ali sve zavisi od Zvezde", rekao je Ivanić novinarima posle utakmice.

BATE je u Borisovu igrao bez golova sa Crvenom zvezdom i biće mu potrebna pobeda nad Arsenalom u Londonu, uz remi srpskog kluba sa Kelnom da bi prošao dalje.

Srpski klub ima šest bodova, koliko i Keln, dok BATE ima jedan manje. Arsenal ima 10 i obezbedio je prvo mesto. Crveno-bel i u poslednjem šestom kolu dočekuju Keln.

"Zvezda je u boljoj poziciji, jer igra na domaćem terenu. Nadam se da ce da prodje", kazao je on.

Upitan o eventualnom transfer u Zvezdu, Ivanić je rekao da u ovom trenutku ne razmišlja o tome.

"Ne bih sad o tome, igrač sam BATE-a i ne razmišljam o tome", zaključio je on.

Defanzivac BATE-a Nemanja Milunović kazao je da utakmica nije bila interesantna za navijače.

"Nije bila baš neka utakmica. Zvezda je došla da sačuva svoj gol, a i mi smo išli da odbranimo pre svega naš i da pokušamo da damo neki iz kontre. Mislim da smo igrali oprezno i mi i oni i to nije interesantno na navijače. Mi smo znali da nerešeno ništa ne znači, ali morali smo tako da igramo. Sada moramo da pobedimo Arsenal u Londonu, što je realno jako teško, a i Zvezda mora da igra nerešeno. Čekamo zadnji momenat, jer se sve rešava u šestom kolu", rekao je Milunović.

kurir.rs / Beta

foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track