MIRNA I ALBERT NAĐ SREĆNI: Posle razvoda i drugog venčanja stiže dete!
Foto: Privatna arhiva

Dolaze rode: kreatorka u četvrtom mesecu trudnoće

MIRNA I ALBERT NAĐ SREĆNI: Posle razvoda i drugog venčanja stiže dete!

Fudbal -

Šire porodicu Mirna i Albert Nađ saznali su da će dobiti drugo dete, srećnu vest otkrili samo porodici i bliskim prijateljima

Albert Nađ (43) i njegova supruga Mirna Nađ (35), s kojom je prošlog meseca po drugi put stao na ludi kamen, čekaju drugo dete.

Kako Kurir saznaje, kreatorka, koja se nedavno posle razvoda ponovo udala za Alberta, je u četvrtom mesecu trudnoće, a porođaj se očekuje sredinom marta. Njih dvoje imaju dvogodišnju ćerku Helenu, dok Albert iz prvog braka s bivšom ženom Jelenom ima troje dece: Nikolu, Nemanju i Janu.

- Mirna i Albert su presrećni što će po drugi put postati roditelji. Oni nisu želeli da oko toga prave pompu, pa su samo porodici i najboljim prijateljima rekli da je Mirna trudna. Ipak, dolasku brata ili sestre najviše se raduje ćerka Helena. Mirna je aktivna trudnica, radi u svom modnom ateljeu, a fudbaler joj ispunjava sve želje - priča naš izvor.

On navodi da se par ne opterećuje polom deteta.

- Iza nje i Alberta je težak period zbog problema s njegovom prvom suprugom, ali je sada rešila da se ničim ne opterećuje i da se maksimalno opusti kako bi lagano iznela trudnoću - završava naš izvor.

Pozvali smo Mirnu za komentar, ali je njen broj telefona bio nedostupan, dok Albert nije odgovarao na naše pozive.

Kurir / Lj. Stanišić

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pa dokle bre? Sudija Anđelovski ponovo na terenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track