(VIDEO) PARTIZAN KIKSNUO, SUBOTIČANI NEZADOVOLJNI BODOM: Trener Spartaka smatra da je njegov tim zaslužio pobedu, a evo kako je na to reagovao Miroslav Đukić
Foto: Dado Đilas

POSLE REMIJA U HUMSKOJ

(VIDEO) PARTIZAN KIKSNUO, SUBOTIČANI NEZADOVOLJNI BODOM: Trener Spartaka smatra da je njegov tim zaslužio pobedu, a evo kako je na to reagovao Miroslav Đukić

Fudbal -

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da ništa ne zamera igračima iako je posle remija sa Spartakom njegov tim pao na "minus šest" u odnosu na Crvenu zvezdu.

Partizan i Spartak odigrali su 1:1 u 18. kolu Superlige.

"Teška utakmica posle Evrope, pražnjene i umor. U prvom se nismo približili golu, a u drugom smo izašli sa više želje. Jesmo dali gol, ali nismo sačuvalu prednost. Ekipi ne mogu da zamerim na htenju i borbenosti. Ali, nismo uspeli da odigramo kako smo hteli. Dosta igrača nam je bilo povređeno i umorno, a za igranje na tri fronta potreban je širi igrački kadar. Idemo dalje", rekao je Đukić.

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović izjavio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu. Ovako je Đukić reagovao na to:

"Odigrali su Subotičani dobru utakmicu, u prvom delu imali više šansi, a mi smo napadali više u drugom. Ni u jednom u momentu, međutim, nismo bili opasni. Remi je realan odnos snaga. Videlo se da ekipa nije imala ideju, niti smo bili opasni, niti konkretni, a ni sigurni u ono što hoćemo".

Đukić ne namerava da odustane od borbe za vrh tabele.

"Idemo dalje borba traje, što pre da se oporavimo. Nema plakanja, to u fudbalu ne postoji. Za tri dana je sledeće finale", zaključio je Đukić misleći na meč sledećeg kola protiv Voždovca.

Strateg Subotičana bio je nezadovoljan bodom.

"Čestitam svojim igračima na želji i izgaranju. Opravadali smo treće mesto na tabeli. Bio je pravi derbi, jer su obe ekipe težile da postignu gol. Pre meča sam rekao da Partizanu iskreno čestitam ovogodišnje rezultate i proleće u Evropi. Imam maksimalnmo poštovanje prema tradiciji i ovom klubu, ali danas smo mi nezadovoljni rezultatom“, rekao je Veselinović i dodao:

"Moram da budem iskren prema sebi i kažem da je Spartak bio konkretnija i kvalitetnija ekipa. Partizan je verovatno platio cenu teškoj utakmici pre tri dana. Teško je vratiti emocije psihološki i fizički, ali po broju stvorenih prilika, zaslužili smo više od ovog boda. Ne bih da zvučim pretenciozno i prepotentno, iako je veliki uspeh uzeti bod ovde, ostaje žal što nismo uzeli tri“.

(Mozzarsport, Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track