Del Pjero: Plaše me Ozil, Miler i Gomez
Foto: REUTERS

Legenda upozorava

Del Pjero: Plaše me Ozil, Miler i Gomez

Fudbal -
Iskuni napadač, jedan od junaka pobede nad Nemcima u polufinalu šampionata sveta 2006. godine posebno je pohvalio partije Andree Pirla

Legendarni fudbaler Juventusa i bivši reprezentativac Italije Alesandro Del Pjero izjavio je da se u selekciji Nemačke najviše probojava Mesuta Ozila, Tomasa Milera i Marija Gomeza.

"Nemačka je sjajan tim, sa odličnim pojedincima, ali najviše se pribojavam Ozila, Milera i Gomeza. Ipak, Italija je iz utakmice u utakmicu dokazala da je više od solidne ekipe, imajidentitet i zna kako da iskoristi šanse", rekao je Del Pjero za "Gazetu delo sport".

Iskuni napadač, jedan od junaka pobede nad Nemcima u polufinalu šampionata sveta 2006. godine posebno je pohvalio partije dosadašnjeg saigrača Andree Pirla.

"Pirlo je opravdao očekivanja i uspeo da zadrži visok nivo iz minule sezone u Juventusu", rekao je Del Pjero.On je ovog leta posle 19 godina napustio Juventus, ali još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Drugi polufinalni meč prvenstva Evrope između Nemačke i Italije igra se večeras od 20.45 u Varšavi.Pobednik će se u nedelju 1. jula u Kijevu u finalu sastati sa Španijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track