CRNO-BELI GOSTUJU NA KROVU Đukić: Partizan želi da se revanšira Voždovcu i ostane u trci za šampionsku titulu
Foto: Dado Đilas

POBEDA JE IMPERATIV

CRNO-BELI GOSTUJU NA KROVU Đukić: Partizan želi da se revanšira Voždovcu i ostane u trci za šampionsku titulu

Fudbal -

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da će njegovi fudbaleri učiniti sve da pobede Voždovac i revanširaju se tom klubu za poraz u prvom delu Super lige.

"Sve ćemo učiniti da pobedimo i revanširamo se za poraz od njih u prvoj utakmici. Poštujemo ih, ali nam treba dobar rezultat da ostanemo u trci. Čeka nas veoma jak rival", rekao je Đukić.

Partizan će, posle plasmana u šesnaestinu finala Lige Evorpa i potom remija sa Spartakom u srpskom prvenstvu, gostovati Voždovcu u Super ligi.

"Ako želimo da pobedimo Voždovac, moramo da izjednačimo njihov intenzitet. Ako to ne budemo uradili, nemamo šta da tražimo u toj utakmici", kazao je Đukić.

On je Voždovac apostrofirao kao tim protiv kog, uz Crvenu zvezdu, Spartak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički i Napredak, "ne sme da bude opuštanja ni u jednom momentu".

Marko Jevtović, Ognjen Ožegović i Nemanja Miletić su se oporavili od povreda i Djukić se nada da će moći da računa na njih, dok su povredjeni Miroslav Vulićević i Marko Janković.

"Janković je dobio dosta bolan udarac u kuk i nećemo moći da računamo na njega na ovoj utakmici, ali se nadam da će biti spreman posle nje", rekao je Đukić.

Posebna tema u Partizanu je golman Vladimir Stojković, za koga se ne zna da li će u zimskom prelaznom roku ostati u klubu iz Humske.

"Svi koji volimo Partizan savetujemo Stojkoviću da ostane jer je važna karika na terenu i van njega. Igrači se osećaju sigurnije sa njim, brani u vrhunskoj formi i Partizan će sve učiniti da on ostane jer je deo nas. Pokušaćemo sve, ali videćemo koliko je to realno", rekao je Đukić.

On je komentarisao "rat saopštenjima" Partizana i Crvene zvezde.

"Moramo da se borimo da suđenje bude što kvalitetnije, što manje stvari da se dešava za 'zelenim stolom' i da bude što manje diskusija, da najviše pričamo na terenu", rekao je Đukić.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije igraće se u sredu od 16.00 na Voždovcu.

kurir.rs / Beta

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovako je ceo srpski fudbal stao u tri rečenice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track