LALE U CRNOJ SERIJI: Borac šokirao Vojvodinu u Novom Sadu, Spartak deklasirao Javor
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

SUPERLIGA SRBIJE

LALE U CRNOJ SERIJI: Borac šokirao Vojvodinu u Novom Sadu, Spartak deklasirao Javor

Fudbal -

Fudbaleri Borca iz Čačka pobedili su večeras u Novom Sadu Vojdvodinu sa 1:0, dok je Spartak u Subotici sa 4:0 bio bolji od Javora u utakmicama 19. kola Super lige Srbije.

Borac je na gostovanju protiv Novosađana priredio iznenađjenje i došao do četvrtog trijumfa u sezoni u Super ligi Srbije. Jedini gol na utakmici postigao je Mateus u trećem minutu.

Vojvodina tako nije uspela da prekine seriju od tri utakmice bez pobede i sada je šesta sa 31 bodom, dok je Borac 14. sa 14 bodova.

Spartak je na svom terenu nastavio sa dobrim rezultatima i ubedljivom pobedom protiv Javora opravdao ulogu favorita. Subotičani su ovim trijumfom zadržali treće mesto na tabeli domaćeg prvenstva sa 36 bodova, 10 manje od drugoplasiranog Partizana koji je ranije danas pobedio Voždovac sa 1:0, dok je Javor ostao na poslednjem, 16. mestu sa 12 bodova.

Radnički je u Nišu sa 3:0 pobedio Mačvu, a dvostruki strelac bio je Milan Pavkov, dok su Mladost i Čukarički u Lučanima igrali nerešeno 1:1, a isti rezultat bio je i na utakmici izmedju Napretka i Bačke u Kruševcu.

(Beta, )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li ste sigurni da Srbiji želite baš takvu grupu na Mundijalu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track