(FOTO) UNIŠTI TE ČETNIKE! Šaćiri pokazao koliko je srećan zbog grupe sa Srbijom: Posle njegovog komentara Albanci su salvom uvreda obasuli našu zemlju!
Foto: EPA Peter Klauzer

ŠVAJCARSKI REPREZENTATIVAC NAPRAVIO HAOS

(FOTO) UNIŠTI TE ČETNIKE! Šaćiri pokazao koliko je srećan zbog grupe sa Srbijom: Posle njegovog komentara Albanci su salvom uvreda obasuli našu zemlju!

Fudbal -

Fudbaler švajcarske reprezentacije Đerdan Šaćiri oglasio se na društvenim mrežama i istakao da mu se sviđa žreb grupe E za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u Rusiji u grupi E sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom, odlučeno je žrebom u Moskvi.

Prvu utakmicu Srbija će igrati 17. juna protiv Kostarike u Samari. U drugom kolu Srbija će 22. juna u Kalinjingradu igrati protiv Švajcarske, a u trećem kolu će se 27. juna u Moskvi sastati sa Brazilom. U osminu finala plasiraće se dve najsupešnije selekcije iz svake grupe.

Fudbaleri se utrkuju da prokomentarišu sastave grupa svojih reprezentacija, a to nije propustio ni jedan od glavnih igrača Švajcarske, Đerdan Šaćiri.

Reprezentativac Švajcarske je inače Albanac koji je rođen na Kosovu u Gnjilanu, a trenutno nastupa za engleski Stouk.

On je kada je video sastav grupe sa Brazilom, Kostarikom i Srbijom, na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju uz komentar:

- Hmmm, sviđa mi se ovaj žreb. A vama? Spreman sam za sledeće leto i za moje drugo Svetsko prvenstvo!", napisao je Šaćiri na društvenim mrežama.

Albanci nisu časili časa, već su njega i Srbe obasuli salvom uvreda!

foto: Instagram
foto: Instagram

kurir.rs / kurir sport

foto: EPA Peter Klauzer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ma kakav Mundijal!? Ovo je na Balkanu važnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track