SLAVIŠA KOKEZA: Ne možemo da se žalimo kako smo mogli da prođemo
Foto: Nemanja Pančić

SRBIJA U GRUPI E

SLAVIŠA KOKEZA: Ne možemo da se žalimo kako smo mogli da prođemo

Fudbal -

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je da nije oduševljen, ali ni deprimiran posle žreba za Svetsko prvenstvo u Moskvi.

"Sredina... Kako smo mogli da prođemo, ne možemo da se žalimo, ali, ni da budemo euforični. Kad imate Brazil u grupi, jasno je ko je favorit. Švajcarska i Kostarika su u našem rangu. Sa njima moramo da se borimo za za prolaz", rekao je Kokeza.

Prvi protivnik biće Kostarika, a Kokeza je kazao da su Srbiji potrebne pobede protiv te ekipe, ali i Švajcarske u drugom kolu.

"Ne samo Kostariku, moraćemo da pobedimo i Švajcarsku da ne dođemo u situaciju da u poslednjem kolu sa Brazilom odlučujemo. Ali, to uopšte neće biti lako. Gledao sam u januaru utakmicu Honduras – Kostarika, bilo je nerešeno. Možda to nije bio visok kvalitet igre, ali bio sam iznenađen koliko su Kostarikanci trčali i borili se", kazao je Kokeza.

On je naveo da je malo nedostajalo da Srbija igra prijateljsku utakmicu sa Švajcarskom.

"Sreli smo se pre žreba sa ljudima iz delegacije Švajcarske i neformalno dogovorili da igramo prijateljsku utakmicu ako nas žreb ne spoji. Međutim, jasno je da od prijateljskog meča sa njima neće biti ništa", rekao je Kokeza.

kurir.rs / Beta

foto: Nemanja Pančić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ma kakav Mundijal!? Ovo je na Balkanu važnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track